Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Cele mai cautate scaune auto pentru copii cu isofix

Producatorii de produse pentru copii cauta mereu sa inoveze pentru a imbunatatii calitatea vietii bebelusilor si implicit a parintilor, prin produsele pe care le scot pe piata. Astfel, in timp, acelasi tip de produs va aparea pe piata cu diverse caracteristici si functionalitati noi. Scaunele auto pentru copii reprezinta unul dintre produsele pentru copii care a beneficiat de o inovatie din plin in ultimii 2-3 ani – a aparut grupa de scaune auto 0-36 kg, scaunele auto cu sezut rotativ sunt tot mai des intalnite si accesorii precum top tetherul sunt prezente la toate modelele de scaune auto cu isofix.

Existand atat de multe caracteristici si functionaliati ce pot fi integrate intr-un model de scaun auto, pe piata au aparut foarte multe modele. Unele dintre ele extrem de asemanatoare, diferentele dintre ele fiind uneori insensizabile in special daca sunt achizitionate online.

Cu toate acestea, exista cateva modele de scaune auto care s-au diferentiat ca fiind mai indragite de parinti si asta fie datorita caracteristicilor si calitatii produsului, fie datorita pretului, dar de cele mai multe ori datorita unui mix dintre cele doua - Este vorba despre scaunele auto ce au cel mai bun raportul calitate pret!

Mai jos gasiti cinci dintre cele mai cautate scaune auto cu isofix pentru copii de pe piata

Scaun auto Isofix 0-36 kg Cressida Coccolle

coccolle cressida

Brandul Coccolle are ca obiectiv scoaterea pe piata a unor produse cu un raport optim pret functionalitati Astfel a aparut si scaunul auto Cressida. Un scaun auto fiabil, cu caracteristici multiple ce poate a fi utilizat o perioada lunga de timp. Mai exact poate fi folosit de la nastere si pana la 10-12 ani. Intrucat poate fi folosit de la 0 luni, scaunul auto Coccolle Cressida poate fi montat atat cu fata, cat si cu spatele la sensul de mers.

Atentie insa la un aspect. Scaunul auto Cressida nu se poate monta cu spatele catre directia de mers decat cu centura masini si nu cu Isofix. Intrucat nu este un scaun rotativ, si nici nu are picior de sprijin, acest model de scaun auto va fi montat intotdeauna cu spatele catre directia de mers cu ajutorul centurilor de siguranta.

Este echipat atat cu isofix cat si cu centura top-tether. Astfel poate garanta stabilitate dubla atat timp cat este montat corespunzator cu ambele elemente de siguranta.

Din momentul in care va incepe utilizarea cu fata la sensul de mers, scaunul auto poate fi ancorat cu ajutorul sistemului Isofix, devenind astfel o parte complementara a autoturismului.

Odata cu cresterea copilului, caracteristicile scaunului permit multiple ajustari, scaunul auto Cressida putand fi adaptat fiecarei etape de crestere.

Spatarul poate fi rebatat in patru pozitii (o pozitie pentru rear-facing si 3 pozitii la forward facing) astfel incat copilul va avea o pozitie comoda indiferent de varsta. De asemenea  tetiera se inalta in 5 pozitii oferind protectie si confort in fiecare etapa.

Gaurile de ventilatie de pe carcasa de plastic rigida contribuie la circulatia aerului, astfel incat copilul nu se va supra-incalzi in zilele calduroase de vara . Mai mult decat atat, in cazul in care husele scaunului auto se murdaresc in timpul calatoriilor, acestea sunt usor de indepartat si se pot spala la masina.

Scaun auto 0-36kg Every Stage FX Joie

every stage fx

Acest model de scun auto este unul dintre cele mai apreciate scaune de pe piata intrucat ofera la un raport pret/calitate bun, functionalitatile a patru scaune din grupe diferite.

Cum e posibil? Pentru ca se transforma ca sa se potriveasca perfect cu silueta si nevoile bebelusului tau aflat in crestere. Tetiera este reglabila pe inaltime in 10 poziti, are centuri de prindere in 5 puncte iar lateralele Auto Adjust se extind.

Materialele textile din care este confectionat permit trecerea aerului pentru a nu se supraincalzi. La acest model au fost implementate tehnici si dezvoltat un design astfel incat scaunul sa ofere pozitii cat mai corecte din punct de vedere medical. Spatarul se regleaza in 6 pozitii diferite, inclusiv cea de somn.

Ofera siguranta copilului tau datorita panourilor laterale – tehnica Guard Surround Safety – ce sunt si retractabile, realizate din ranforsaj de otel.

Este ideal pentru parintii prevazatori, care doresc sa aiba de la inceput un scaun potrivit pentru toate etapele de crestere ale copilului sau.

Acest model de scaun auto se monteaza cu spatele catre sensul de mers doar cu ajutorul centurilor de siguranta si doar cu spatele catre sensul de mers poate fi montat cu ajutorul sistemului Isofix si a centurii Top Tether. Tinand cont de acest aspect, scaunul auto Joie Every Stage Fx este compatibil atat cu autoturismele prevazute cu Isofix, cat si cu modele fara acest sistem.

Scaun auto rotativ 0-18kg isofix I-Spin 360 Joie

joie spin

Ce are acest model diferit fata de modelul Every Stages? Asa cum a fost si denumit : scaunul auto I-Spin se roteste complet la 360 de grade cu usurinta, cu o singura mana.

Avantajul? Multe mamici sigur il vor aprecia – rotirea completa sau pe laterala faciliteaza accesul  la bebelusi, plus ca se schimba cu foarte mare usurinta pozitia scaunului fie cu fata catre sensul de mers fie cu spatele la sensul de mers.

Spatarul este de asemenea reglabil asigurand o pozitie confortabila de somn, iar centurile cu prindere in 5 puncte si pernutele protectoare ofera siguranta si confort deopotriva.

Este potrivit de la nastere pana la 18 kg , iar montajul in masina se face rapid si usor cu ajutorul sistemului isofix si a piciorului de sustinere. Nu poate fi montat decat cu Isofix si este incompatibil cu autoturismele ce nu au in dotare acest sistem.

Scaun auto rotativ cu Isofix grupa 0-36 kg Nova Coccolle

scaun auto coccolle nova

Tot de la brandul Coccolle avem un alt model de scaun auto cu isofix, foarte indragit si anume scaunul auto cu sezut rotativ Nova. Dupa cum ii spune si denumirea, caracteristica definitorie a modelului Nova este faptul ca sezutul poate fi rotit.

Scaunul auto Coccolle Nova, este recomandat de la 0 la 36 kg si reprezinta unicul scaun de care veti avea nevoie din primele zile de viata ale bebelusului, pana la varsta de 12 ani, fiind compatibil pentru toate grupele de varsta. Este dotat cu 6 pozitii de inclinare a sezutului, 10 pozitii de reglare a tetierei, fapt ce permit ajustarea scaunului pentru toate etapele de crestere ale copilului. Prin ajustarea tetierei, latimea scaunului se modifica – astfel ca bebelusul va sta comod in orice situatie.
Dotat cu un suport pentru nou-nascuti foarte util, cu densitate maxima, acesta asigura o pozitie lombara corecta si confortabila.

Este echipat atat cu sistem de fixare Isofix cat si cu centura top-teather, ceea ce garanteaza stabilitate si siguranta dubla.
Centurile scaunului au protectii suplimentare pentru siguranta si confortul maxim al bebelusului. Atat centurile cat si suportul pentru cap se ajusteaza simultan, automat – nefiind nevoie sa dezinstalati vreo componenta.

Pentru grupele 0+ scaunul se va utiliza cu spatele la sensul de mers, iar apoi pentru grupele 1, 2 si 3 –cu fata la sensul de mers. Sistemul de protectie lateral integrat -panourile ‘Guard Surround Safety Panels’ diminueaza socul lateral, in caz de impact.Sezutul are 2 pozitii de inclinare in prima etapa de utilizare si 4 pozitii de inclinare – pentru etapa utilizarii grupelor 1, 2 si 3. Ar fi de mentionat insa faptul ca, rabatarea spatarului pe spate atunci cand sezutul este pozitionat cu fata catre directia de mers, nu este foarte mare.

Atentie la pozitia - lateral – atunci cand puneti sau scoateti copilul in/din scaunul auto – in acest caz este strict interzisa aceasta utilizare in timp ce conduceti.

Instalarea acestui model este facila, fiind ghidata de marcajul colorat imprimat pe scaun.Husa scaunului este detasabila si lavabila.

Scaun auto 0-25kg Stages Isofix Joie

joie stages isofix

Ce il defineste? Certificarea de siguranta I size – o certificare de calitate exceptionala pentru siguranta oferita in cazul impactului lateral. Sistemul de protectie Tri Protect are trei straturi dense pentru protectie maxima zona capului.Spuma Intelli Fit pentru protectie laterala avansata si laterale intrate cu tehnica Guard Surround Safety. In doua cuvinte : Protectie Maxima.

Este potrivit de la nastere si pana la 25kg respectiv 7 ani. Poate fi montat cu fata sau cu spatele spre directia de mers printru-un simplu click. Acest lucru este posibil intrucat scaunul in sine se desprinde de pe baza fixa montata in prealabil in masina . Poate fi montat cu fata sau cu spatele catre directia de mers.

Marele plus la modelul de scaun auto Joie Stages Isofix este sa poate fi montat cu spatele catre directia de mers pana la vasrta de 4 ani, ceea ce ii confera un mare avantaj fata de modelele similare din piata. E bine de stiut totusi ca daca inclinarea spatarului ofera o pozitie de somn foarte buna copilului atunci cand scaunul este montat cu spatele catre directia de mers, cand este montat cu fata, spatarul se lasa pe spate ceva mai putin.

Tot in legatura cu protectia si siguranta copiilor, e bine de stiut este prevazut cu un element suplimentar de siguranta si anume Top Tether. Acest element este utilizat ca un al treilea punct de ancorare pe langa cele doua bare metalice de la nivelul sezutului.

 

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie