Nu ai nici un produs in cos

La masa


La masa Recomandate:La masa

Masa este una dintre cele mai importante momente ale zilei pentru bebelus, de aceea orice mamica are grija ca micutul ei sa de fiecare data parte la masa de o experienta placuta. Pentru ca una dintre cele mai mari bucurii pentru o mamica este sa vada ca bebelusul ei papa bine si este fericit.

In timpul mesei, membrii familiei pot comunica unii cu altii, facand schimb de emotii si informatii , ceea ce contribuie la starea de bine a tuturor . Studiile arata ca a lua masa impreuna cu intreaga familie are beneficii mari asupra copiilor si adolescentilor pe parcursul dezvoltarii lor . Si noi credem ca acest lucru ar fi indicat macar o data pe zi .

Pentru ca oricat de ocupati am fi, copiii nostrii merita sa se dezvolte intr-un mediu armonios si iubitor, in care membrii familiei petrec timp de calitate unii cu ceilalti, nu-i asa ?
Pentru familiile cu bebelusi , ora mesei poate prezenta o serie de provocari. Un bebelus nu poate fi asezat pur si simplu la masa impreuna cu restul familiei. Un bebelus trebuie sa aibe scaunelul lui special menit sa ii permita sa ajunge si el la masa, tacamurile si vesela bebelusului sunt de asemenea altele decat cele a celorlati membri ai familiei.

Ca sa nu mai vorbim de alte accesorii precum sterilizatoare si incalzitoare pentru biberoane, roboti de bucatarie fara BPA, recipiente pentru mincare, biberoane , tetine, canite , termosuri, si multe alte articole utile care au ca scop facilitarea procesului de hranire a bebelusului . Unele dintre ele cu functionalitati la care nici nu te asteptai.
Pentru ca si noi ne dorim ca bebelusul sa manance bine si ca intreaga familie sa se poata bucura de ora mesei !

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this