Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Husa scaun auto copii

16 articole

16 articole

Husa scaun auto copii

 Husele pentru scaunul auto al copiilor sunt articole extrem de utile, datorita faptului ca pot proteja pielea sensibila a acestuia in special pe timp de vara.

Scaune auto au husele confectionate din materiale rezistente la uzura si acest aspect implica in marea majoritatea a cazurilor o husa din material sintetic. In special in zilele de vara, aceasta husa se suparincalzeste si micul pasager va transpira cu siguranta. Daca mai luam in calcul si faptul ca o astfel de husa va proteja scaunul pe termen lung, ferindu-l de micile pete care apare cu siguranta daca celui mic I se face foame sau sete atunci cand merge cu masina.

Husele pentru scaunele auto sunt accesorii binevenite pentru orice model.

Exista producatori de scaune auto care confectioneaza huse speciale pentru fiecare model de scaun auto, sau exista huse pentru scaune auto universale care pot fi adaptate unui numar cat mai mare de scaune auto.

De obicei aceste huse universale pentru scaune auto sunt gandite pentru a se potrivi unei anumite grupe de scaune auto, si anume o husa pentru scoica auto (0-13 kg) nu va putea fi folosita pentru grupa 9-18 kg.

Materialul din care este confectionata o astfel de husa este in mare parte bumbac, iar husa este usor de potrivit pe scaun sau de dat jos pentru a putea fi spalata.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 0734.195.509
Share this

PROGRAM BLOGGER