oney

Nu ai nici un produs in cos

Mobila si accesorii camera bebe


Mobila si accesorii camera bebe Recomandate:Camera bebe

Camera bebelusului este locul undebebe  si va petrece marea majoritatea a timpului. Este recomandat ca fiecare bebelus sa aibe camera lui sau macar un spatiu clar delimitat destinat nevoilor sale. Amenajarea camerei copilasului revine de obicei in sarcina mamei, care cu drag si grija va crea un mic coltisor de rai pentru puiutul ei.

Probabil , pentru o familie in care creste un bebe nu este nimic mai important decat amenajarea camerei acestuia . Camera copilului este lumea lui : plina de dorinte si vise colorate , plina de jocuri si povesti imaginate, plina de comori care vor astepta ca el sa le descopere. Dezvoltarea copiilor este influentata in mod semnificativ de mediul in care acestia se dezvolta, nou-nascutii fiind receptivi in mod special la stimulii din exterior, de aceea decorarea unei camere potrivite pentru un copilas este o sarcina care cere sa fie tratata cu seriozitate si grija.

Si chiar daca nu aveti ocazia , pentru moment, sa ii oferiti copilasului o camera separata, ii puteti crea un spatiu numai pentru el, decorandu-l astfel incat sa ii oferiti copilului confort si motive de bucurie.

Aici, pe bebebliss.ro, puteti alege dintr-o gama larga de articole pentru decorul camerei sau spatiului pentru bebe : articole destinate spatiului de joaca, articole care sa asigure si sa va ajute sa monitorizati siguranta copilului , mobilier si diverse alte accesorii si decoratiuni . Toate acestea pot fi gasite in diverse culori si modele, si se pot integra de minune in design-ul de ansamblu al locuintei dumneavoastra !

Creati-i lui bebe o lume magica in care sa creasca frumos si din care sa-si poata lua zborul cu gratie si recunostinta cand va fi mare !
In cazul in care aveti nelamuriri sau aveti nevoie de sfaturi cu privire la decorarea camerei copilasului, consultantii nostri va stau la dispozitie si va vor ajuta cu drag !
Pentru ca noua ne pasa de copilul dvs. !

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this