Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Carucioare nou-nascuti

( din 78 )

  1. 1
  2. 2
  3. 3

( din 78 )

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Carucioare nou nascuti

Carucioarele pentru nou-nascuti sunt carucioarele care ii permit bebelusului sa aibe o pozitie de somn corecta in timpul plimbarilor. Carucioarele nou-nascuti se impart in doua categorii: carucioare cu landou - unde landoul are o baza rigida complet orizontala - si carucioare sport al caror spatar se lasa pe spate atat incat sa permita bebelusului sa dorma intr-o pozitie adecvata. Un carucior 0+luni este perfect inca de la nastere deoarece nu ii afecteaza sanatatea bebelusului si ii permite acestuia sa se dezvolte corect, prin pozitia pe care i-o ofera atunci cand il utilizeaza.

Daca esti in cauatarea unui carucior pentru nou-nascut, sa sti ca alegerea pe care trebuie sa o faci nu este atat de complicata pe cat ai crede daca te uti peste oferta din piata. Desi sunt multe astfel de carucioare in oferta, caracteristicile acestora sunt relativ similare si tot ce trebuie sa faci este sa iti stabilesti clar inainte ce caracteristici sunt importante pentru tine.

Cea mai intalnita caracteristica a acestor carucioare, si in acelasi timp cea mai cautata, este manerul reversibil la care se adauga spatarul reglabil aproape de orizontala. Desi, multi parinti cred ca o pozitie complet orizontala este pozitia optima pentru nou-nascut, un grad de inclinare de pana la 15 grade este acceptabil, ba chiar mai mult, este recomandat de catre medicii pediatri deoarece previne refluxul gastric atat de frecvent in primele saptamani e viata.

Nici greutatea caruciorului nu este e neglijat in special atunci cand planuiesti sa folosesti acelasi carucior si cand copilasul este mai mare. Dar sti clar ca nu vrei sa investesti intr-un al doilea carucior mai mic si mai compact, atunci te sfatuim sa te uiti si la greutatea caruciorului pe care il ei la inceput.

Toate carucioarele prezente in oferta noastra au ca si greutatea maxima 15kg (aproximativ 3 ani) , si sunt conform standardelor Uniunii Europene.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 0734.195.509
Share this

PROGRAM BLOGGER