Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Cand este Black Friday 2019 si ce reduceri ti-am pregatit pe Bebebliss

Nu exista persoana cu acces la internet care sa nu fi auzit de Black Friday si sa nu astepte aceasta campanie de mega reduceri cu oarecare interes. Mai mic sau mai mare in functie de ce isi doreste sa achizitioneze.

Daca esti viitor parinte cu siguranta esti in categoria celor care asteapta campania Black Friday cu interes destul de mare si asta pentru ca lista pentru bebe este destul de lunga. Incepe cu un carucior, patut, cadita si poate continua pana la leagan, biberoane si multe alte accesorii. Unele dintre ele nici nu stiai ca exista, dar ca un viitor parinte constiincios care s-a documentat din timp, ai descoperit cate si mai cate accesorii care iti fac cu ochul astfel incat le-ai adaugat pe lista ta de Black Friday.

Cand se va organiza Black Friday 2109

Ziua mult asteptata, cu cele mai mari reduceri din an va fi in anul 2019 pe 15 noiembrie. Nu vom fura startul si nici nu va vom tine in suspans prea mult, asa ca la ora 00:00 vom avea site-ul accesibil pentru toata lumea. Pentru asta ne-am facut temele din timp, si am upgradat serverul un pic sa nu avem surprize neplacute sau timpi de incarcare mult prea mari.

Totusi, pentru a putea fi gata sa dam startul campaniei Black Friday asa cum ne-am propus, cu cateva ore inainte de ora anuntata site-ul nostru nu va fi accesibil. Dar, pana atunci ai destul timp sa navigezi si sa-ti completezi lista de dorinte.

Si pentru ca o zi pare totusi prea putin pentru a te bucura de preturi cu adevarat mici, pentru produsele ale caror stoc nu se va epuiza in prima zi, reducerile vor continua si pe 16-17.11.

Suna bine, nu?! Ai grija insa, cele mai ravnite produse cu cele mai mari reduceri sigur se vor epuiza in primele ore asa ca nu te baza prea mult pe urmatoarele zile :)

Ce reduceri vor fi de Black Friday 2019

Ca in fiecare an, incercam ca reducerile oferite sa fie cat mai insemnate si anul acesta nu va face o exceptie. Vor exista pe site reduceri de pana la 70% ! Si aici vorbim despre reduceri reale si nu reduceri la care a fost ridicat pretul cu cateva zile/saptamani inainte de acest eveniment.

Daca vrei, poti sa ne testezi ...creaza-ti cont pe site si salveaza-ti produsele favorite in cont si noi iti garantam ca nu vei avea surpriza ca pretul sa se mareasca. Speram insa sa iti facem o surpriza cat mai placuta si sa ai parte de un discount cat mai consistent la produsul dorit.

Recunoastem, din pacate nu vom reusi sa reducem toate preturile si poate nu cat ti-ai fi dorit tu, sau noi, dar iti garantam ca vor fi cateva surprize interesante pe site la miezul noptii. Asa ca, fii pe faza si nu le rata, unele produse vor fi cu stoc limitat si comenzile vor fi procesate in ordinea receptie lor.

Ce categorii de produse vor participa la campania de Black Friday 2019

Ne vom stradui ca toate categoriile si subcategoriile de produse de la noi de pe site sa aibe cat mai multe produse reduse cu discounturi cat mai atractive.

Mai jos gasesti doar cateva dintre categoriile care vor avea discounturi semnificative in cadrul campaniei de Black Friday!

Carucioare copii Black Friday

carucior coccolle Ambra

Black Friday scaune auto copiiĀ 

 

nova blue

Black Friday Patuturi Bebelusi

reppy dreamy plus

Black Friday Leagane bebelusi

joie serina

 

Lasa-ne in comentarii un link cu produsul dorit de tine si cu siguranta vei avea o surpriza placuta pe 15.11 :)

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie