Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Olita portabila un accesoriu practic nu doar in concediu

Desi un “pipi” venit pe neasteptate mai poate fi mascat de un tufis sau un copacel, olita portabila a inceput sa fie un accesoriu destul de apreciat de catre parinti. Si chiar si de catre copii, carora le place sa aiba oriunde “tronul” lor pe care sa poata sta relaxati si sa-si faca treburile, indiferent ca e vorba de parcarea de la marginea drumului, camera de hotel sau un colt mai retras din parc.

Olita portabila a aparut ca o necesitate la nevoile copiilor si implicit ale parintilor. Ideea de a transporta olita copilului in concediu nu a incantat pe nimeni niciodata. Cu toate acestea de multe ori a fost inclusa pe lista necesarului pentru concediu. Pe langa faptul ca ocupa un spatiu deloc de neglijat in portbagaj, mai este de luat in calcul si aspectul igienic al acestui accesoriu.

Pana la urma nu e vorba doar de confortul copilului, spatiul de depozitare in masina, igiena precara din toaletele publice sau doar un moft. Olita portabila poate contribui un pic si la educarea copiilor nostri aratandu-le ca “trebusoarele” nu trebuie facute oriunde si oricum. Asa cum acasa facem “pipi” in baie la olita, putem sa ne pastram obiceiul si in parc, in concediu sau pe unde am fi atunci cand “ne trece “.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor parintilor si a copiilor, compania Potette Plus a creat o olita pliabila care poate fi folosita cu succes in orice ipostaza – in concediu, in parc sau acasa. Olita portabila este prevazuta cu picioruse reglabile care se inchid - pentru a fi usor de transportat - si se deschid blocandu-se in acelasi timp atunci cand este utilizata. Baza olitei este suficient de stabila pentru a crea copilului sentimentul de siguranta.

olita portabila

Atunci cand sunteti la drum puteti transporta olita pliabila in geanta sau in cosul de la carucior fara ca aceasta sa treaca observata, si o puteti folosi la nevoie cu ajutorul pungilor de unica folosinta biodegradabile ce sunt prevazute cu strat absorbant. Astfel, in cazul unei trebusoare urgente, tot ce trebuie sa faceti este sa departati picioarele olitei, sa asezati punguta speciala in orificul din mijloc si gata.....ramane doar cel mic sa-si faca trebusoara lui in liniste. Odata utilizata punga biodegradabila, aceasta poate fi aruncata la gunoi precum un scutec.

olita portabila cu linere

In conditiile in care doriti sa utilizati olita pliabila Potette Plus nu doar atunci cand sunteti in deplasare ci si acasa puteti renunta la pungile de unica folosinta si sa achizitionati un asa numit “liner”. Acesta este un insert de silicon ce imbraca marginile olitei si care este prevazut cu un vas de captare. Pe langa faptul ca utilizarea acestui “liner” va face marginea olitei mai confortabila, aceasta varianta este si mai economica si mai ecologica. Din acest motiv va recomandam sa achizitionati din start un pachet promotional compus din olita portabila, liner si set de 10 pungi de unica folosinta.

Astfel veti putea testa olita pliabila Potette Plus in toate variantele ei de intrebuintare si poate ne veti spune si noua parerea voastra. Iar can copilasul creste un pic mai mare, olita se transforma in reductor pentru toaleta. Ce mai, o adevarata olita multifunctionala fie ca esti acasa fie ca esti pe drum.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie