Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Olita pentru copii - cum alegem varianta potrivita?

Poate va intrebati de ce ar fi greu de ales o olita copii in ziua de astazi cand pe piata exista sute de modele. Raspunsul este unul simplu si anume faptul ca olita pe care o alegi iti poate usura munca de convingere sau o poate ingreuna considerabil.

Specialistii le recomanda parintilor sa nu-si piarda rabdarea atunci cand vine vorba despre mersul la olita si sa nu-i grabeasca pe cei mici. Un copil trebuie sa fie pregatit atat psihic cat si fizic pentru trecerea de la scutecel la olita si va stii ca iti arate acest lucru. Parintele are datoria de a incepe un "antrenament" cu cel mic, antrenament care poate sa dureze mai multe saptamani si care presupune atat exercitiul fizic cat si zeci de explicatii.

Olita copii - modele si caracteristici

Pe piata sunt disponibile sute de modele de olita bebe cu caracteristici care de care mai atragatoare pentru bebe dar si pentru parinte. In continuare vedem cele mai cautate modele de olite pentru copii.

1. Olita muzicala sau olita cu sunete - acest model de olita ii ofera copilului o recompensa sub forma de melodie de fiecare data cand o foloseste
2. Olita animalut - aceste modele de olite sunt sub forme de ratuste, broscute sau alte animale vesel colorate pentru ai atrage pe cei mici spre utilizarea lor. Puteti sa ii dati un nume dragut olitei.
3. Olita 3 in 1 - acest model de olita multifunctionala cuprinde mai multe etape ale mersului la toaleta. De la olita la reductor pana la folosirea vasului de toaleta.
4. Olita portabila  - acest tip de olita a aparut pe piata ca urmare a nevoii de a avea in concediu, in parc sau oriunde altundeva unde toaleta publica lasa de dorit, o alternativa pentru ca, copilul tau sa-si poata faca "treburile" in liniste. Acest model de olita este pliabila si este din ce in ce mai apreciata de parinti si copii deopotriva.

 

Nu uita ca mersul la olita este prima mare responsabilitate din viata copilului tau.Trebuie sa inveti sa nu te superi pe el si sa il ajuti sa inteleaga de ce trebuie sa foloseasca olita! Trucuri sunt multe insa fiecare mama isi stie cel mai bine pruncul. Asa ca nu te mai gandi la alte mamici si alti copii si invata-l tu pe cel mic atunci cand momentul este potrivit!

 

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie