Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

De ce parintii aleg tot mai mult scaunele auto pentru copii 0-36 kg

Grupa scaunelor auto 0-36 kg desi recent aparut pe piata se bucura de o popularitate tot mai mare in randul parintilor care aleg sa achizitioneze un astfel de scaun auto pentru copilasul lor.

Principalul motiv pentru acest lucru este bugetul. Atat timp cat poti folosi un scaun auto de la nastere si pana la 12 ani aproximativ, de ce ai vrea sa dai banii pe doua sau chiar mai multe modele.

Un scaun auto pentru copiiĀ  0-36 kg a fost proiectat pentru a oferi pozitie de somn confortabila bebelusului inca din prima zi, avand in acelasi timp capacitatea de a se adapta cresterii acestuia.

Pe langa pozitie de somn adecvata varstei, asemeni tuturor scaunelor auto recomandate de la nastere, si scaunele auto 0-36 kg se pot monta cu spatele catre directia de mers.

Montarea scaunului cu spatele catre directia de mers este recomandata pentru o perioada cat mai mare de timp si asta datorita faptului ca aceasta pozitie protejeaza copilasul mult mai bine in cazul unui impact. Desi exista mai multe studii care au ajuns la aceasta concluzie, explicatia scurta se poate rezuma la precizarea ca in cazul unui impact frontal, in timp ce corpul copilului este tinut de catre centurile scaunului, capul va fi aruncat cu forta mare in fata ceea ce poate avea urmari grave pentru un copil mic.

Printre caracteristicile comune scaunelor auto 0-36 kg pe langa spatarul reglabil si posibilitatea de a fi montate atat cu fata cat si cu spatele catre directia de mers, aceste scaune vor avea intotdeauna tetiera reglabila pe inaltime si posibilitatea de a le fi inlaturate centurile proprii, astfel incat copilul dupa varsta de 4-5 ani sa poata fi asigurat direct cu centurile autoturismului.

Deoarece siguranta copilului este una dintre grijile principale ale parintilor, una dintre cele mai apreciate si cautatea caracteristici la scaunele auto este sistemul de fixare Isofix, intrucat acesta este considerat cel mai sigur si eficient mod de montare a scaunului auto in masina.

Pentru cei care pun siguranta scaunului auto pe loc fruntas, dar nu au nici un buget extrem de mare, o varianta de luat in calcul ar fi scaunul auto 0-36 kg Kidwell Spot cu Isofix . Acest model de scaun auto a fost proiectat cu atentia mare la detalii. Carcasa interioara din otel ranforsat, tetiera cu nituri blindate si sistem de protectie laterala confectionate din materiale ce absorb energia unui eventual impact lateral, fac ca modelul Kidwell Spot sa fie apreciat de tot mai multi parinti.

kidwell spot

O caracteristica ce incepe sa fie din ce in ce mai apreciat in randul parintilor este sezutul rotativ al scaunului. Din fericire aceasta caracteristica se regaseste si la unele scaune 0-36 kg. Un astfel de model este scaunul auto rotativ Ozy de la Hapi. Acesta, pe langa faptul ca este prevazut cu Isofix, are sezut rotativ, iar pretul este convenabil fiind cel mai ieftin scaun din aceasta grupa ce intruneste toate aceste caractersitici.

hapi ozy

Pentru a duce scaunele auto 0-36 kg la un alt nivel, brandul Joie a adaugat la cel mai apreciat scaun auto pe care il produce - si anume Every Stage - caracteristica prin care lateralele scaunului se departeaza atunci cand tetiera este ridicata. Practic, scaunul auto creste simultan atat pe inaltime cat si pe latime.

E drept, acest model este ceva mai scump ca modelele mentionate anterior, insa caracteristicile si mii de parinti il recomanda. Partea buna este ca exista doua varinate pentru acest model de scaun - scaunul auto Joie Every Stage simplu si scaunul auto Joie Every Stage cu Isofix.

Dupa cum puteti observa exista destule motive sa alegeti un scaun auto din grupa 0-36 kg. Ramane doar sa va decideti asupra bugetul si daca doriti anumite caracteristici speciale precum cele mentionate anterior. Luati insa in calcul ca pretul unui astfel de scaun poate sa varieze intre 329 lei si 1699 lei tocami in functie de aceste caracteristici dar si de calitatea materialelor folosite.

In cazul in care sunteti in dubii asupra carui model sa va opriti, cel mai bine apelati un consultant de vanzari la numarul 0734195509. Acesta cu siguranta va poate sfatui si indruma spre modelul potrivit in functie de nevoi si buget.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie