Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Salata de sfecla rosie

Curata sfecla si morcovii si spala-i bine sub un jet de apa rece, impreuna cu ceapa verde. Pune apoi sfecla intr-o oala si pune-o pe foc, la fiert. Dupa aproximativ 50 de minute, sfecla este gatita si pregatita pentru prepararea salatei. Scoate sfecla pe o farfurie si las-o sa se raceasca.

In timpul in care se fierbe sfecla, pune si morcovii la fiert. Aproximativ 15 minute ar trebui sa fie suficiente pentru ca acestia sa fie gatiti. Asigura-te insa ca nu-i fierbi prea tare pentru ca astfel morcovii se vor zdrobi si nu vor putea fi adaugati in salata. Scoate si morcovii la racit, pe o farfurie.

Intr-un bol prepara un dressing pentru salata din uleiul de masline si iaurtul preparat acasa. Daca doresti, poti sa adaugi si putina sare de himalaya, cat sa-i dea putin gust. Amesteca si adauga coriandrul maruntit.

Taie ceapa verde marunt si pune-o intr-un bol. Dupa ce sfecla s-a racit, tai-o cubulete mici si adaug-o peste ceapa. Morcovii taie-i rondele si adauga-i peste celelalte legume. Amesteca usor, astfel incat sa nu zdrobesti legumele fierte. La final, pune peste legume dressingul preparat.

Salata poate fi pastrata in frigider pentru 1-2 zile si poate fi consumata la orice masa.

Pofta mare la sanatate!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie