Taie vinetele rondele si freaca-le cu sare si piper. Unge-le apoi cu putin ulei de cocos si pune-le intr-o tava in care ai pus hartie de copt. Lasa tava cu vinete in cuptor, la 200 gradeC, pentru 10 minute, intorcand de 2 ori vinetele pe fiecare parte. Daca observi ca vinetele se usuca prea tare, mai unge-le cu putin ulei.
Dupa ce s-au copt, scoate vinetele din cuptor si lasa-le sa se raceasca.
Spala bine spanacul, salata si rosiile. Taie fasii spanacul si salata si pune-le intr-un bol. Rosiile le poti taia jumatati sau rondele, dupa preferinta.
Pune spanacul si salata intr-un bol si pune peste acestea ulei masline, otet si busuioc. Amesteca si adauga rosiile, cascavalul sau mozzarella si vinetele coapte. La final presara sare si piper dupa gust.
Pofta mare la sanatate!