Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Prima alaptare a bebelusului tau

Alaptarea presupune una dintre primele activitatie pe care le vei face impreuna cu micutul sau micuta ta. Studiile au demonstrat faptul ca alaptarea este o prima legatura stransa intre mama si copilul ei.Desi primul contact are loc atunci cand micutul este pus pe pieptul mamei pentru a-i simti caldura corpului si bataile inimii, alaptarea este cel de-al doilea contact in care vei putea sta mai mult timp cu bebelusul tau. Nu trebuie sa iti fie teama de acest moment, ci trebuie sa il privesti ca pe un moment magic, in care sunteti doar tu si mica ta comoara.

Prin hranirea puiului tau, veti intari o legatura unica mama-copil, o legatura creata inca din perioada sarcinii. Totusi alaptarea nu este importanta doar din punct de vedere emotional, ci aceasta are un rol si din punct de vedere medical. Prin intermediul alaptarii ii vei putea asigura bebelusului toti nutrientii si anticorpii necesari dezvoltarii lui.

Prima alaptare a bebelusului tau

Trebuie sa stii ca alaptarea trebuie pregatita din timp, asa cum este pregatit intregul proces al nasterii. Este recomandat sa programezi o consultatie la medicul tau si sa discuti cu acesta despre planurile de alaptare. In cazul in care acesta va depista anumite deformatiuni sau neregularitati, va decide tratamentul optim pentru tine si copilul tau.

Este important sa il informezi pe medic in legatura cu orice interventie sau tratament pe care l-ai urmat la nivelul sainlor (implanturi, biopsii, interventii chirugicale etc). Sa nu iti fie rusine sa ceri informatii doctorului tau, trebuie sa stii tot cu privire la acest proces pentru a-l hrani cat mai bine si mai corect pe micutul tau.

Un alt pas pe care trebuie sa il faci inainte de nastere este achizitionarea unor produse necesare alaptarii (crema pentru mameloane, perne pentru alaptare, pernute pentru san si pentru eructatii, pompa de sani, sutien pentru alaptat, mamelon de silicon).

Perna alaptare

 

Odata ce acestea sunt cumparate, poti sa urmezi cursuri specializate in cadrul carora sa inveti pozitia in care trebuie sa tii copilul, timpul de alaptare, diferite tehnici si modalitati care iti vor fi de ajutor in continuare, pozitii optime pentru alaptare. Acestea le poti invata la cursuri, in cadrul maternitatii de la o asistenta, de la moasa sau de la persoane apropiate care au trecut prin aceasta experienta.

Perna multifunctionala gravide

In prezent multe maternitati ofera consultantii in lactatie cu scopul de a le ajuta pe mamici sa invete tehnici si pozitii optime atat pentru ele, cat si pentru copil.

Odata ce te-ai odihnit dupa efortul depus la nastere, iti vei primi puiul in brate pentru a-l alapta pentru prima oara. Iti recomandam sa iti asculti instinctul si sa actionezi conform a ceea ce simti. Prima alaptare este o senzatie minunata, unica, ce iti va ramane mereu in memorie.

Pompa de san electrica dubla

Impartaseste-ne si tu experienta primei alaptari!

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie