Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Pompa san si colectarea laptelui matern

Alaptarea este foarte importanta in viata si dezvoltarea nou-nascutului. Intre 0 si 3 luni copilul tau are nevoie de o baza nutritionala care numai prin laptele matern poate fi asigurata. Pentru mamicile care doresc sa isi alapteze copilul insa trebuie sa ajunga si la munca, pompa san este alegerea perfecta pentru ele. Cu ajutorul acesteia mama poate sa isi continue munca iar bebe sa primeasca nutrientii necesari unei bune dezvoltari si cresteri.

louise.2011.10.23.2Pompa san si alaptarea

O pompa san vine in ajutorul mamicilor care trebuie sa plece, fie la munca sau sa intreprinsa alte activitati. Cum alaptarea este o etapa inportanta in viata nou-nascutului, dar si a mamicii, producatorii s-au gandit la o solutie pentru ca lui bebe sa nu ii lipseasca sursa nutritiva de hrana. Laptele matern contine toate micronutrientii si nutrientii de care are nevoie pentru a se dezvolta in primele sase luni, iar interactiunea ce are loc intre mama si copil in timpul alaptarii are un impact pozitiv asupra vietii acestuia, cum ar fi reducerea riscului aparitiei bolilor cronice dar si asupra comportamentului, vorbirii si a modului de relationare ale copilului.

Pompa de san nu este un inlocuitor al alaptarii traditionale ci vine ca un ajutor pentru mamici si pitici. Aceasta este folosita in mai multe cazuri insa rezultatul este acelasi: bebe are o masa asigurata iar mami poate sa stea fara griji si fara dureri la sani.

Colectarea cu ajutorul unei pompe san

Aveti la dispozitie  doua tipuri de pompe san: pompa san manuala si pompa san electrica. Diferenta intre cele doua sta in modalitatea de colectare a laptelui matern insa rezultatul este acelasi.

Colectarea laptelui si stocarea lui se face in conditii de maxima igiena si reprezinta o sursa eficienta si importanta de hrana pentru bebelus, mai ales daca ne gandim ca in primele zile dupa nastere sunt critice pentru stimularea lactatiei.

Daca bebe nu poate fi alaptat, este foarte important sa incepi sa folosesti o pompa san, la un interval regulat de 3 ore, atat pentru declansarea lactatiei, cat si pentru mentinerea acesteia.

closer_to_natureTrebuie sa sti ca in perioadele in care nu ai cum sa alaptezi sau atunci cand ai prea mult lapte, pompele de san sunt foarte utile, deoarece mentin secretia lactata continua.

Important este ca aceasta colectare a alaptelui sa nu fie agresiva pentru ca pompele de san au rolul de a simula actiunea de suctiune a copilului si nu trebuie sa cauzeze disconfort mamei.

Daca utilizarea pompei creeaza dureri atunci trebuie sa opriti utilizarea acesteia si sa intrebati medicul specialist care sunt pasii urmatori.

Pompele de san nu au preturi ridicate si pot fi folosite pe intreaga perioada de lactatie a mamei, la fel si precedent pompei biberoane din care bebe mai poate bea ceai.

 

 

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie