Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Avem nevoie de un marsupiu pentru bebe?

Te-ai saturat sa tot cari dupa tine un carucior bebe, vrei libertate de miscare atunci cand iesi la plimbare? Iti este greu sa cobori caruciorul de la etaj de fiecare data cand sotul tau nu este acasa sa te ajute? Daca raspunsul este da, atunci cu siguranta te va incanta ideea unui marsupiu bebe sau a unui port bebe, un accesoriu care a evoluat in ultima vreme gratie inventivitatii unor designeri si producatori.

Nevoia de confort si miscare libera i-a convins pe multi parinti sa achizitioneze un marsupiu, majoritatea declarandu-se extrem de multumiti de utilitatea acestui articol, mai ales atunci cand pleaca in excursii. Cu ajutorul unui marsupiu sau unui port bebe ai mainile libere sa inchizi o usa, sa raspunzi la telefon, sa platesti cumparaturile. In plus, poti transporta copilul in siguranta fara dureri de spate sau alte inconveniente.

Practic si usor de folosit, un marsupiu iti vine in ajutor atunci cand caruciorul nu este solutia ideala pentru transportul copilului. Gandeste-te cat de simplu ar fi sa mergi la cumparaturi fara sa trebuiasca sa te plimbi cu caruciorul sau cu bebe in brate.

Unele marsupii pot fi purtate pe orizontala si dispun de aparatori pentru cap, special destinate bebelusilor foarte mici care au nevoie de o sustinere buna pentru a se dezvolta normal.

Un alt motiv care te poate face sa achizitionezi un astfel de articol este faptul ca bebe va fi in centrul actiunii si nu se va simti singur lasat in carucior. Este aproape de inima ta, intr-o pozitie naturala, astfel poti sa te ocupi mai bine si prompt de nevoile lui.

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie