Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Cu bebe la drum

Atunci cand te decizi sa pleci la drum cu bebe trebuie sa iei in considerare mai multi factori. Fie ca pleci pana la parinti sau fac o excursite de cateva sute de kilometri este important sa fi pregatita pentru orice situatie. De la bagajul bebelusului la doatrea masinii corespunzator pentru transportul micutului tau, toate aceste aspecte trebuie stabilite si planificata inainte s apleci la drum.

 

Scaun auto bebe

InainteĀ  de a pornii la drum trebuie sa va ecipati masina cu un scaun auto bebe potrivit. Legislatia romana stipuleaza clar faptul ca scaunele auto pentru copii sunt obligatorii pentru transportul acestora. Chiar si daca legislatia in vigoare nu ar stipula acest lucru, toti specialisti recomanda folosirea unui scaun auto. Acesta are rolul de a il proteja pe cel mic, in cazul unui impact. Atentie la instalare, pentru ca un scaun auto instalat incorect poate sa produca aceleasi vatamari ca si lipsa sa. Trebuie retinut ca aceste scaune auto vin pe categorii de varsta si greutate.

Provizii pentru drum

Dupa ce ai instalat scaunul auto trebuie sa pregatresti proviziile pentru drum atat pentru tine cat si pentru micut in cantitati suficiente in functie de distanta si durata calatoriei, pentru a fi siguri ca bebe are cele necesare cand vine ora mesei. Nu uita de scutecele de schimb si eventual schimburi de hainute si chiar un rand de hainute groase, pentru a nu expune copilul la capriciile vremii. Vara nu plecati in calatorie fara palariuta si crema cu factor de protectie solara.

De cele mai multe ori bebe poate dormi pe durata intregului drum insa poti avea si surprize, mai ales daca drumul este mai lung. Tocmai de aceea este foarte important sa nu uiti jucaria preferata a lui bebe sau diverse paturi copii care sa iii tina de cald. Aceste lucruri il vor mai linisti si va avea ocupatie pana la destinatie. Si un CD cu muzica pentru copii va pot ajuta sa-i distrageti atentia copilului in timp ce va indreptati spre destinatie.

bebe-in-avionBebe in avion

Ei bine atunci cand vrei sa calatoresti cu avionul lucrurile se complica. Conform cu noile reglementari in avion in bagajul de mana puteti introduce o cantitate limitata de lichide, ambalate in recipiente specifice, la randul lor inchise in pungi sigilabile.

Inainte de merge la aeroport sa consultati cu exactitate care sunt cerintele fiecarei companii, fie de pe site-urile liniilor aeriene sau de pe cele ale aeroportului.

Luati cu voi paturica, jucarii si nu uitati biberonul si suzeta!

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie