Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Paine cu masline si ceapa verde

Pune faina, drojdia si sarea intr-un bol mediu si amesteca bine. Amesteca apa cu siropul de agave, intr-un pahar. Fa o gaura in compozitia din bol si toarna apa. Amesteca bine pana cand obtii un aluat moale.

Pune un strat de faina pe o suprafata plana (blat sau masa) si framanta aluatul bine, pentru aproximativ 10 minte. Apoi lasa-l sa se odihneasca intr-un bol uns cu putin ulei de cocos, acoperit cu o folie de plastic, pentru 1 ora. Vei stii ca aluatul este pregatit in momentul in care observi ca si-a dublat volumul.

Incalzeste cuptorul la 180 de grade si unge o tava potrivita in care urmeaza sa coci painea.
Pune maslinele pe un servet de bucatarie (de hartie) pentru ca apa din ele sa fie absorbita. Spala ceapa si marunteste-o.

Folosind un sucitor, intinde aluatul de paine pe o suprafata pe care ai presarat inainte un strat de faina. Pune apoi feliutele de masline si ceapa si framanta bine, pana cand obtii un amestec omogen.
Pune aluatul in tava pe care ai pregatit-o, lasa-l sa stea 5 minute si unge-l cu lapte.

Pune tava in cuptor si lasa aluatul sa se coaca pentru 35-40 de minute. Painea este gata atunci cand stratul superior este rumen si painea are o crestatura frumoasa in mijloc.

Pofta buna!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie