Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Kidizi te premiaza cu produsul pe care ti-l alegi

Incepand de astazi incepem un nou concurs sponsorizat de partenerii nostri de la Kidizi.ro, un site pentru si despre parinti, bebelusi si copii.
La acest concurs este deosebit faptul ca fiecare participant isi poate alege premiul care vrea sa il castige dintre cele 3 varinate oferite de kidizi.ro.
Si asta nu e tot. Pe langa ca iti poti alege premiul pe care vrei sa il castigi, participant la acest concurs ai cinci sanse de castiga pentru ca vor fi extrasi cu ajutorul siteului random.org cinci castigatori.

Cum poti participa la concurs

1. Like paginii Facebook Kidizi
2. Da share acestei postari de pe Facebook
3. Lasa un comentariu la postarea e pe Facebook in care iti alegi ce premiu vrei sa castigi
4. In cadrul aceluiasi comentariu da tag la trei prieteni

Indiferent de cate comentarii vor fi lasate de un utilizator, numele acestuia se va lua in calcul o singura data la tragerea la sorti.

Cand se va desfasura concursul

Concursul incepe in data de 25 mai 2015 si va dura pana in data de 7 iunie 2015. In 8 iunie vor fi extras cinci castigatori prin intermediul site-ul random.org

Ce poti castiga

Daca pana acum toate concursurile pe care le-am organizat avea premii definite de la inceput, de data asta iti poti alege tu premiul. Partenerii nostri de la kidizi.ro pun la dispozitie trei produse: cadita, olita cu recipient detasabil si set de hranire format din farfurie si lingurite. Toate produsele sunt disponibile in culori si de fetite si de baieti astfel incat puteti alege nu doar produsul ci si culoarea daca va veti numara printre fericitii castigatori.

Atentie: Acest concurs va avea cinci castigatori, fiecare dintre ei putand sa isi aleaga orice premiu.

Informatii suplimentare

Prezentul concurs se desfasoara conform Legii nr.677/2001 si respecta protectia persoanelor implicate cu privire la prelucrarea si utilizarea datelor personale. Prin participarea la concurs, ne oferiti acordul in ceea ce priveste publicarea numelui si a imaginii pe blogul si in contul nostru de Facebook. Persoanele care se vor inscrie la concurs, sunt automat de acord ca organizatorii sa foloseasca datele lor personale pentru validarea si acordarea premiului promis.
Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in baza comentariilor de participare lasate la postarea concursului.
Mult succes!

Notificari

Castigatorii au fost desemnati cu ajutorul siteului random.org. Daca vrei sa verifici daca te numeri printre acestia, acceseaza linkul

One thought on “Kidizi te premiaza cu produsul pe care ti-l alegi”

Lasa un comentariu

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 0734.195.509
Share this

PROGRAM BLOGGER