Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Castiga o oglinda-ecran Activity Melody Veo

In colaborare cu publicatia Cool-Baby, Bebebliss organizeaza un nou concurs pentru parintii care isi doresc sa castige o jucarie educativa si distractiva pentru copilas. Cel mai norocos dintre participanti va primi drept premiu o oglinda cu activitati Activity melody VEO de la Imaginarium. Cu ajutorul acestui joc de activitati cu oglinda-ecran, copilasul isi va dezvolta simturile intr-o maniera placuta si educativa!

 

Concurs-Cool-Baby

Cum poti participa la concurs

1. Like paginii Cool Baby
2. Like la Imaginarium
3. Da share acestei postari de pe Facebook
4. Lasa un comentariu la aceasta postare de pe Facebook
Atentie : se vor lua in calcul la tragerea la sorti doar comentarii scrise la postarea principala a concursului si anume aceasta.
Indiferent de cate comentarii vor fi lasate de un utilizator, numele acestuia se va lua in calcul o singura data la tragerea la sorti.

Cand se va desfasura concursul

Concursul incepe in data de 13 mai 2015 si va dura pana in data de 24 mai 2015. In 25 mai vom realiza tragerea la sorti prin site-ul random.org pentru a vedea care este fericitul castigator al oglinzii-ecran.

Ce poti castiga

Norocosul castigator ce va fi ales cu ajutorul site-ului random.org va primi ca premiu o oglinda ecran ce dispune de o functie muzicala si de imagini care vor dezvolta intelectul copilului si vor stimula simturile acestuia. Jucaria de la Imaginarium este apreciata de parinti din intreaga lume deoarece introduce bebelusul in lumea muzicii inca din primele luni de viata prin intermediul sunetelor celor 4 instrumente: vioara, xilofon, saxofon si tambur, care familiarizeaza copilasul cu 4 melodii clasice celebre. Nu in ultimul rand, pentru a economisi energie, aceasta oglinda-ecran se stinge după cateva minute de inactivitate. Astfel, aceasta jucarie de la Imaginarium contribuie in mare masura la procesul de dezvoltare a copilului si la stimularea simtului vizual, tactic si auditiv.

Informatii suplimentare

Concursul in care marele premiu este oglinda-ecran de la Imaginarium se desfasoara conform Legii nr.677/2001 si respecta protectia persoanelor implicate cu privire la prelucrarea si utilizarea datelor personale. Prin participarea la concurs, ne oferiti acordul in ceea ce priveste publicarea numelui si a imaginii pe blogul si in contul nostru de Facebook. Persoanele care se vor inscrie la concurs, sunt automat de acord ca organizatorii sa foloseasca datele lor personale pentru validarea si acordarea premiului promis.
Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in baza comentariilor de participare lasate la postarea concursului.
Mult succes!

Notificare

Concursul a luat sfarsit, si conform extragerii cu ajutorul siteului random.org, premiul a fost castigat de catre Gabriela Bibita. Felicitari!

19 thoughts on “Castiga o oglinda-ecran Activity Melody Veo”

Lasa un comentariu

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 0734.195.509
Share this

PROGRAM BLOGGER