Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Bebebliss organizeaza un nou concurs- castiga setul cu 4 popice transparente de la Imaginarium

Bebebliss organizeaza un nou concurs pentru parintii care doresc sa castige un joc educativ si distractiv pentru cei mici. Cel mai norocos dintre participanti va primi drept premiu un set de 4 popice transparente cu o serie de jucarii amuzante si frumos colorate.

Acest set de popice contine un turn cu numere si litere, care sa il ajute pe copilas sa se obisnuiasca inca din primii ani de viata cu literele din alfabet si numerele, o serie de bilute colorate care sa ii dezvolte simtul vizual, o clepsidra cu bilute mici care emit sunete, care dezvolta simtul auditiv al bebelusului. De asemenea, acest set include si o rampa in spirala prin care cad mingile si o minge de aruncat pe placul oricarui copil. Popicele transparente dispun de urmatoarele dimensiuni: inaltime: 21 cm, latime: 8.50 cm si adancime: 8.50 cm.

 

Concurs Cool-Baby 3

Cum poti participa la concurs

1. Like paginii Bebebliss.ro
2. Like paginii Cool- Baby
3. Like paginii Imaginarium
4. Da share acestei postari
5. Lasa un comentariu la aceasta postare

Atentie : se vor lua in calcul la tragerea la sorti doar comentarii scrise la postarea principala a concursului si anume aceasta.
Indiferent de cate comentarii vor fi lasate de un utilizator, numele acestuia se va lua in calcul o singura data la tragerea la sorti.

Cand se va desfasura concursul

Concursul incepe in data de 22 iunie si se va desfasura pana in data de 1 iulie 2015. In 2 iulie vom realiza tragerea la sorti prin site-ul random.org pentru a vedea care este fericitul castigator al setului de popice.

Ce poti castiga

Norocosul castigator ce va fi ales cu ajutorul site-ului random.org va primi ca premiu un set de 4 popice transparente de la Imaginarium care vor dezvolta simturile bebelusului si il vor ajuta sa se familiarizeze cu literele si cifrele.

Informatii suplimentare

Concursul in care marele premiu este Setul de 4 popice transparente de la Imaginarium se desfasoara conform Legii nr.677/2001 si respecta protectia persoanelor implicate cu privire la prelucrarea si utilizarea datelor personale. Prin participarea la concurs, ne oferiti acordul in ceea ce priveste publicarea numelui si a imaginii pe blogul si in contul nostru de Facebook. Persoanele care se vor inscrie la concurs, sunt automat de acord ca organizatorii sa foloseasca datele lor personale pentru validarea si acordarea premiului promis.

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului random.org

 

Mult succes!

Concursul s-a incheiat si fericitul castigator al setului de popice transparente de la Imaginarium este Mandruti Ion.

6 thoughts on “Bebebliss organizeaza un nou concurs- castiga setul cu 4 popice transparente de la Imaginarium”

Lasa un comentariu

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 0734.195.509
Share this

PROGRAM BLOGGER