Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Humus de dovleac

Inainte de toate este important sa incalzesti cuptorul la 300 de grade Celsius pentru prepararea piureului de dovleac.

Pentru prepararea acestuia taie dovleacul in jumatate si elimina semintele si partea atoasa din miez. Unge apoi miezul cu ulei de masline si pune bucatile in tava, cu coaja in jos. Dovleacul trebuie sa se coaca timp de 60-75 de minute pana cand devine moale.

Dupa ce este copt, scoate dovleacul din cuptor si lasa-l sa se raceasca pentru a putea lucra cu el.

Evita sa folosesti dovleacul cat este cald, chiar daca nu te arde, pentru ca humusul tau va iesi apos.

Cu ajutorul unei linguri scoate miezul copt al dovleacului si pune-l intr-un bol mai mare. Apoi amesteca bine pana cand obtii o pasta (poti sa folosesti un robot de bucatarie pentru aceasta etapa).

In final adauga toate ingredientele intr-un blender si mixeaza bine pana cand obtii un amestec omogen.

Humusul de dovleac se serveste cu paine integrala de casa sau cu lipii din faina integrala.

Pofta buna!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie