Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Frittata cu spanac si branza feta

Daca folosesti spanac proaspat spala-l bine si lasa-l sa se fiarba in apa clocotita timp de 2-3 minute. Daca folosesti spanac congelat, pune-l la decongelat si stoarce bine apa din el dupa ce a ajuns la temperatura normala.

Intr-un bol mare pune ouale, albusurile si un praf de sare si bate-le bine. Adauga apoi un varf de piper si branza feta pe care ai sfarmat-o inainte cu ajutorul unei furculite.

Taie ceapa verde rondele subtiri si usturoiul marunt. Pune-le apoi cu uleiul de cocos intr-o tigaie adanca si lasa-le sa caleasca 1-2 minute. Adauga peste spanacul si lasa-l sa se rasfete 5-6 minute, timp in care amesteci din cand in cand. Pune apoi legumele peste compozitia din oua si branza si amesteca bine. Adauga sare si piper dupa gust, daca mai este nevoie.

Poti alege sa prepari frittata in tigaia in care ai calit legumele sau intr-un vas de iena in care ai pus hartie de copt.

Daca alegi metoda de preparare in tigaie pune compozitia in tigaia unsa cu putin ulei de cocos (iti amintim ca ai nevoie de o tigaie adanca pentru aceasta compozitie) si las-o sa se prajeasca timp de 4-5 minute pe fiecare parte.

Daca alegi prepararea intr-un vas de iena pune o foaie de copt in vas si toarna compozitia in acesta. Pune vasul in cuptor (200 grade C) timp de 10-15 minute, timp in care este important sa verifici din cand in cand, pentru a te asigura ca frittata nu se arde.

Cand frittata este bine rumenita la suprafata este gata pentru a fi servita.

Pofta buna!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie