Scoate coditele de la ciupercute si curata-le de coaja. Spala apoi ciupercile sub un jet rece de apa. Marunteste coditele ciupercutelor si pune-le intr-o tigaie.
Cozile de la ciupercute trebuie calite intr-o tigaie pentru a elimina apa. Lasa-le pe foc mediu timp de 10-15 minute, pana cand observi ca apa eliminata de acestea s-a evaporat.
Intre timp, pregateste crema de branzica. Intr-un bol, bate un ou cu un praf de sare. Adauga branzica si amesteca bine. Marunteste mararul, ceapa verde si pune-le peste branzica. Amesteca bine si la final adauga sare dupa gust.
Incalzeste cuptorul la 180 de grade C. Adauga apoi ciupercutele calite peste branzica si amesteca. Umple fiecare ciupercuta cu amestecul de branzica si pune-le frumos intr-o tava in care ai pus hartie de copt.
Lasa tava in cuptor pentru 30-40 de minute, pana cand observi ca ciupercile s-au copt si ca branzica s-a topit. Presara, la final, putin cascaval ras peste ciupercile aburinde.
Pofta mare!