Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Etapele baitei la bebelusi

A venit momentul sa ii faci baita bebelusului tau? Multi parinti se tem de acest proces datorita lipsei de experienta. Pentru a putea actiona cu incredere, iti vom prezenta pasii efectuarii baitei la bebelusi.

Etapele baitei la bebelusi

Inainte de toate, pregateste-ti ustensilele necesare: o suprafata plana intr-o incapere calduroasa, o paturica moale sau un prosopel pe care puiul sa stea, un lighean mic in care sa pui apa calduta, un buretel, lotiune sau sampon pentru bebe, betisoare pentru urechiuse, comprese sterile, crema sau ulei pentru masaj, servetele umede, scutecel si hainute curate.

Odata ce stii ca toate lucrurile sunt pregatite, dezbraca-l pe cel mic si infasoara-l intr-un prosopel pufos.

Aseaza-l pe cel mic pe suprafata pregatita si incepe sa cureti, cu buretelul umezit in apa si sampon, pe rand, fiecare particica a corpului lui mic, descoperind-i fiecare particica pe rand (acest lucru este necesar pentru ca cel mic sa nu raceasca sau sa nu i se faca frig).

Acorda atentie cutelor de sub brate, zonei gatului, zonelor genitale si zonelor din spatele urechiuselor
Cand ajungi la zona fetei, dupa ce il cureti, foloseste betisoarele pentru urechiuse sau compresele sterile pentru a-i curata pleoapele, din interior spre exterior.

Fiecare ochisor trebuie curatat cu un alt betisor sau cu o alta compresa. Nu uita sa il cureti pe cel mic si intre degetele pentru ca acolo se aduna multe scame si microbi

Odata ce l-ai spalat, nu uita de masaj, extrem de important pentru bebe. Prin masaj, pielea copilasului este hidratata, muschii lui sunt ajutati sa se dezvolte si mamica isi intareste legatura cu puiutul. Dupa terminarea masajului, pune-i puiului un scutecel curat si imbraca-l in hainutele cu miros proaspat.

Aceastea sunt etapele baitei la bebelusi. Nimic complicat nu? Vei vedea ca dupa primele 2-3 baite, vei avea mai multa incredere si vei astepta cu entuziasm acest moment.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie