Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Ce tip de scutec sa aleg

Ai observat si tu, cu siguranta, faptul ca acum exista mai multe tipuri de scutece pentru bebelusi. Daca inainte mamicile nu aveau prea multe optiuni, acum ele pot alege scutecele de unica folosinta (care se gasesc si in varianta ecologica) sau scutecele refolosibile.

Nu te speria atunci cand auzi vorbindu-se despre scutece refolosibile, nu este vorba despre scutecele folosite de parintii sau bunicii nostri (desi chiar si acelea erau mai benefice decat multe dintre variantele care se gasesc pe piata acum), ci despre variante moderne, asemanatoare cu scutecele obisnuite din punct de vedere al inchiderii si modului de folosire.

Daca te gandesti la sanatatea puiului tau, iti spunem ca scutecele refolosibile sunt mult mai bune pentru bebelusi, din mai multe puncte de vedere. Multi parinti nu stiu faptul ca scutecele de unica folosinta contin multe chimicale care pot afecta pielea bebelusului si dezvoltarea normala a sistemului sexual reproductiv.

Important de retinut este faptul ca iritatia provocata de scutec apare mult mai rar daca mamica alege sa foloseasca scutece refolosibile si ca puiutii vor reusi sa renunte mai usor la scutecel daca se opteaza pentru aceasta varianta.

Daca pretul scutecelor refolosibile te sperie (cea mai ieftina varianta ajungand pana pe la 30-35 de lei bucata) iti spunem ca, daca privesti in perspectiva, suma de bani investita in scutecele refolosibile este mult mai mica decat suma de bani investita in scutecele de unica folosinta. In plus, iti spunem ca un numar de aproximativ 20-24 de bucati de scutece refolosibile iti vor fi suficiente de la nastere pana in momentul in care puiul se va obisnui cu olita.

Daca hotarasti totusi sa alegi scutece de unica folosinta, iti spunem ca este important sa le testezi inainte de a cumpara un pachet intreg. Nu te baza pe faptul ca scutecele respective ti-au fost recomandate si cumpara doar cateva bucati pentru a putea observa daca puiul tau nu are parte de neplaceri din cauza lor.

Daca observi ca puiul se irita sau ca scutecele nu se lipesc cum trebuie, este important sa le schimbi si sa nu mai folosesti respectiva marca.

Important este sa-ti faci rezerve de scutece dinainte ca bebelusul tau sa vina pe lume. Daca inca nu te-ai hotarat ce tip de scutece sa alegi, iti recomandam sa citesti mai multe despre avantajele si dezavantajele diferitelor tipuri de scutece.

Tine cont de faptul ca un bebelusul poate ajunge sa aiba nevoie sa fie schimbat chiar si de 10 ori in 24 de ore, deci ia acest lucru in considerare in momentul in care mergi la cumparaturi.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie