Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Cum sa amenajezi camera bebelusului

Pregatirea camerei bebelusului este un proces destul de dificil pentru majoritatea parintilor. Acestia isi doresc ca totul sa fie perfect pentru ca bebe sa se simta confortabil si nici sa nu fie expus nici unui risc. Prin urmare, daca si tu te afli in aceasta situatie, pentru a te ajuta sa obtii rezultatul dorit iti vom oferi in acest articol cateva sfaturi utile pentru amenajarea corecta a camerei bebelusului.

Articole esentiale pentru camera nou-nascutului

Inainte de a te apuca de treaba trebuie sa stii cu exactitate care sunt articolele esentiale pentru confortul celui mic. Prin urmare, este recomandat sa faci o lista inainte de a merge efectiv la cumparaturi. In primul rand, trebuie sa alegi un patut din lemn pentru bebelus, deoarece aceste modele sunt cele mai rezistente, stabile, si totodata confortabile dintre toate care exista pe piata la momentul actual. Investeste intr-un produs de calitate superioara, mai ales daca planuiesti sa ai si al doilea copil.

O comoda infasat este si ea extrem de utila si nu ar trebui sa lipseasca din camera bebelusului. Mobilierul trebuie sa fie cat mai minimalist pentru a nu incarca dormitorul celui mic. Cumpara doar ceea ce este important si nu lua nimic in plus doar pentru ca arata bine. Tine minte ca o camera aerisita este nu doar o camera in care bebe se va simti confortabil, ci si o camera care va fi usor de curatat si in care nu isi vor face aparitia microbii. Achizitioneaza si o cadita pentru baie confectionata dintr-un material moale care sa nu il raneasca pe cel mic, si nu uita nici de balansoarul pentru nou-nascuti pentru ca se va dovedi extrem de util mai ales atunci cand vei avea treaba prin casa.

Alege culori deschise, calde

Indiferent ca vorbim de pereti sau de piesele de mobilier, este foarte importanta culoarea pe care o alegi. Nu opta niciodata pentru culori inchise sau tonuri vibrante, pentru ca acestea obosesc. Terapia prin culori este extrem de eficienta nu doar in cazul adultilor ci si in cazul bebelusilor. Asadar, daca iti doresti un bebelus linistit este esential sa alegi pentru camera lui culori deschise si calde. Orienteaza-te catre alb, crem, ros sau albastru deschis, si incearca sa le combini frumos pentru a crea un spatiu confortabil si linistitor.

Nu aseza patutul langa fereastra

Acesta este un alt aspect important pe care trebuie sa il iei in considerare atunci cand amenajezi camera lui bebe. Nu uita ca uneori va fi nevoie sa rabatezi geamul pentru ca bebe sa primesca oxigenul de care are nevoie, si daca va fi pozitionat langa fereastra exista riscul sa raceasca. Prin urmare, daca este posibil aseaza patutul pe peretele opus ferestrei.

Covor sau mocheta?

Aceasta este o dilema cu care se confrunta foarte multi parinti. Mocheta este foarte frumoasa si completeaza o camera intr-un mod excelent, dar nu trebuie niciodata pusa in camera unui bebelus. In primul rand pentru ca este foarte greu de curatat, si in al doilea rand pentru ca retine particulele de praf si microbii din incapere. Asadar, cel mai recomandat pentru sanatatea copilului dar si pentru confortul tau ca parinte este sa optezi pentru un covor cat mai mic care sa fie doar pentru decor.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie