Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Chec fara gluten cu dovleac

Inainte de toate, incalzeste cuptorul la 250 grade C. Pune intr-o tava pentru chec sau pentru paine hartie de copt. Asigura-te ca acoperi cu hartie si marginile tavii si ca hartia depaseste tava in exterior.
Dovleacul trebuie razalit si pus la calit intr-o oala pana cand elimina sucul. Apoi lasa-l sa se raceasca si scurge-l bine de suc inainte de a-l folosi.

Pune intr-un bol toate tipurile de faina, amidonul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, condimentele si zaharul. Amesteca bine.

Apoi bate ouale si adauga peste acestea uleiul. Amesteca bine si pune-le impreuna cu dovleacul peste faina. Amesteca totul bine si la final adauga alunele maruntite. Amesteca din nou, pentru a te asigura ca ai obtinut un amestec omogen.

Pune amestecul obtinut in oala si lasa-l sa se odihneasca, la temperatura camerei, pentru 5-6 minute. Apoi pune tava in cuptor si las-o acolo pentru 15 minute. Dupa aceea, poti scadea temperatura la 200 grade C. Coace checul pentru alte 45-55 de minute, pana cand observi ca stratul superior este asezat si rumenit.

Scoate tava din cuptor, lasa checul sa se raceasca si apoi taie-l. Checul se serveste cu ceai sau cu o cana de ciocolata calda.

Pofta buna!

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie