Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Tipuri de carucioare pentru copii

Carucioarele usoare s-au modificat mult de la modelul vechi tip umbrela. Aceasta noua generatie a carucioarelor cu greutatea sub 10 kg au in general aceleasi trasaturi ca si carucioarele traditionale, de la scaunele rabatabile si cosurile de depozitare, pana la copertinele de soare. Acestea sunt foarte bune pentru călătorii si excursii la mall sau la gradina zoologica. Carucioarele ieftine tip umbrela reprezinta in continuare o alegere optima, economica de depozitare in portbagaj, insa cele fara scaun rabatabil nu pot fi utilizate la sugari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carucioare copii standard

Sunt mai mari si mai grele fata de carucioarele usoare, se caracterizeaza prin scaune mai incapatoare, roti mai mari, manere ergonomice, etc. Ele se descurca bine in majoritatea situatiilor, de aceea multi parinti le prefera. Pentru cei care calatoresc, si aceste carucioare se pliaza, dar necesita spatiu de depozitare mai mare si cantaresc mai mult. Carucioarele mari pot fi dificile de manevrat in spatiile aglomerate.

Carucioare Travel System sau Carucioare 2 in 1

Aceste sisteme ofera confort pentru părinţii noi sau ocupati . Un sistem de calatorie incepe cu un carucior standard, dar include un scaun de masina pentru copil, care se fixează pe cărucior, permiţând părinţilor să mute copilul din masina in carucior cu usurinta. Majoritatea sistemelor de calatorie cuprind o baza pentru scaunul de masina, astfel incat parintii fixeaza cu usurinta scaunul copilului in masina. Odată ce scaunul este depasit de catre copil, caruciorul poate fi utilizat in continuare ca unul standard.

Carucioare 3 in 1

Aceste tip de carucioare 3 in 1 includ, pe langa scaunul sport, sasiu si scaunul auto si un landou ideal pentru primele 6 luni de viata ale bebelusului.

Carucioare pentru mai multi copii:

In cazul in care aveti mai mult de un copil, carucioarele cu capacitate suplimentare pot face lucrurile mult mai usoare. Luati in considerare varsta copiilor cand alegeti un carucior de acest genu. Unele carucioare duble permit doar sederea, dar nu se lasa si in pozitia de dormit. Puteti lua in considerare urmatoarea optiune versatila - legarea a doua carucioare usoare printr-un sistem de prindere, care vor permite si utilizarea separata a acestora.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie