Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Caruciorul si patutul - alegerea perfecta

 

Sunteti parinti si primele doua lucruri pe care le cumparati pentru puiul vostru sunt patutul si caruciorul. Va doriti siguranta si confort, mai ales pentru bebelus dar si pentru voi, iar sutele de modele carucioare copii sau patuturi existente nu fac decat sa va dea dureri de cap.Cand ne gandim ca un nou-nascut isi petrece majoritatea timpului in patut si in carucior, alegerea unor produse de calitate devine prioritatea numarul unu pentru parinti.

Carucioare copii

Caruciorul pentru copii este o achizitie esentiala. Acesta poate fi prietenul cel mai bun al copilului dar si a parintilor, iar alegerea gresita poate sa creeze disconfort pentru ambele parti - bebe nu se odihneste bine in carucior sau acesta este prea greu de manevrat de catre mamica.
Ca si in cazul patutului pentru bebe , carucioarele sunt disponibile intr-o gama extrem de variata cu diverse functionalitati, potrivindu-se astfel cu diverse stiluri de viata respectiv cu nevoile bebelusului.
Exista multe tipuri de carucioare : caruciore tip umbrela, carucioare sport sau sisteme modulareĀ  3 in 1 sau 2 in 1. Fiecare dintre ele poate veni insotit de o serie de accesorii practice si functionalitati de care sa se bucure atat bebe cat si mami.

PatutĀ  bebe

Specialistii ne recomanda sa-i obisnuim pe cei mici sa doarma singuri in patutul lor. Acesta isi va dovedi o utilitate nesperata, asa ca achizitionarea unui patut cat mai confortabil este necesara. Din fericire, oferta de pe piata este foarte diversificata si cu preturi pentru toate buzunarele. Exista patuturiĀ  copii personalizate, pentru fetite si baietei, in culori vii, pastelate, sau mai inchise, din materiale usor de intretinut si spalat, cu diferite functii precum vibratii ,muzica sau lumina de veghe. Un patut bebe bine ales nu va poate scuti de noptile nedormite din cauza colicilor, dar va poate scuti de o grija in plus - veti sti ca bebe este in siguranta si are tot confortul necesar.

 

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie