Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Biscuiti din ovaz

Inainte de preparare, scoate samburii din curmale si taie curmalele bucatele, dupa care lasa-le in apa pentru 1:30-2 ore.

Marunteste, folosind robotul de bucatarie, fulgii de ovaz, nuca de cocos si semintele de chia. Dupa ce le-ai maruntit adauga peste ele un praf de scortisoara. Pune compozitia uscata intr-un bol separat.

Urmeaza sa amesteci ingredientele umede. Pune in robot pireul de mere, uleiul de cocos, curmalele si extractul de vanilie. Mixeaza pana cand obtii o pasta pufoasa.

Amesteca pasta cu amestecul uscat, bine, folosind o lingura. Asigura-te ca obtii o compozitie omogena la sfarsit, chiar daca mai exista bucati mai mari de curmale.

Pentru copt ai nevoie de o tava acoperita cu hartie de copt. Folosind o lingura, formeaza biscuiti si pune-i in tava. Poti intinde aluatul folosind o furculita deoarece, datorita compozitiei, acesta nu se va intinde la fel de usor ca celelalte tipuri de aluat.

Lasa tava in cuptor la temperatura mica pentru 1-2 ore, pana cand observi ca biscuitii s-au inchis la culoare si ai devenit crocanti.

Biscuitii se pot pastra la loc uscat si racoros 2-3 saptamani, dar stim sigur ca nu vor rezista atata timp caci sunt deliciosi!

Pofta buna!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie