Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Paine cu dovleac

Pentru prepararea painii ai nevoie de dovleac copt. Daca al tau este crud, pune-l in cuptor (taiat in jumatate si curatat de seminte) pentru aproximativ 50-60 de minute.

Pune apoi dovleacul intr-un robot de bucatarie si mixeaza bine. Pentru paine ai nevoie doar de 1 cana pasta de dovleac, iar daca iti ramane mai mult poti sa il pastrezi la congelator.

Pune intr-un bol dovleacul, ouale, meleasa si uleiul de cocos. Amesteca bine pana cand obtii o compozitie omogena.

Intr-un alt bol, amesteca ingredientele uscate: faina, praful de copt, bicarbonatul, sarea, nucile si condimentele (sare, nucsoara, scortioara).

Apoi amesteca cele doua compozitii bine, pana obtii un aluat omogen.

Toarna compozitia intr-o tava pentru paine unsa cu putin ulei de cocos (sau intr-un vas pe care-l folosesti pentru cuptor) pana la jumatatea inaltimii (painea va creste in timp ce se coace).

Painea trebuie sa stea in cuptor pentru 25 de minute, la temperatura de 180 grade (daca este nevoie, poti sa mai scazi temperatura pentru a evita ca painea sa se arda pe margini).

Scoate painea din cuptor si las-o sa se raceasca inainte de a o taia.

Pofta buna!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie