Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

4 alimente ce te pot ajuta sa cresti imunitatea copilului tau

Sanatatea copiilor este intotdeauna pe primul loc pentru orice parinte, iar gasirea unor modalitati pentru a creste imunitatea copilului a fost intotdeauna o preocupare. Mai jos gasesti cateva alternative naturale care il pot ajuta pe micutul tau sa isi intareasca sistemul imunitar in special in sezonul rece.

Mierea Manuka

In urma unor cercetari medicale si a unor experimente efectuate in laborator, specialistii au demonstrat ca bacteriile regasite in rani sau cele care pot fi contactate in spital, pot fi eliminate cu ajutorul acestei mieri. Aceasta metoda naturala de combatere a afectiunilor a fost identificata de Profesorul Rose Cooper de la Universitatea Cardiff din Wales, care a descoperit ca mierea produsa de albinele care folosesc copacii manuka poate sa contribuie la dezvoltarea sistemului imunitar. Testele efectuate de profesorul Cooper pe doua tipuri de bacterii au demonstrat ca mierea de Manuka poate opri atasarea bacteriilor la tesutul uman. Cu toate acestea, noi te sfatuim sa te consulti cu medicul inainte de a decide apelarea la aceasta metoda naturala si sa te asiguri de seriozitatea firmei productoare.

Usturoiul

Cu toate ca gustul usturoiului nu este pe placul tuturor, aceasta este considerat de catre medici un adevarat ajutor pentru dezvoltarea sistemului imunitar al copilului. Datorita proprietatilor antibacteriene, antitumorale si antiinfectioase, acesta poate sa ajute organismul puiului tau sa lupte impotriva bacteriilor. Nu toti copii sunt incantati de gustul acestui aliment, insa daca micutul tau este un iubitor al lui, ar trebui sa profiti si sa il incluzi cat de des poti in alimentatie. De preferinta crud sub forma de mujdei.

Ghimbirul

Acesta este unul dintre cele mai vechi condimente utilizate atat in alimentatie, cat si in medicina. Datorita proprietatilor sale, acesta este recomandat copiilor pentru a le intari sistemul imunitar, dar si pentru a ameliora disconfortul provocat de dureri, colici, crampe, stari de greata, cefalee, raceala etc. Ghimbirul poate sa fie consumat fie crud, fie fiert, sub forma de ceai. Daca varianta cruda este putin probabil sa fie acceptata de un copil chiar daca este amestecat cu miere, varianta de ceai ramane valabila si cu putina miere si lamaie poate sa fie pe plac si celor mai pretentiosi.

Graul

Graul este extrem de recomandat pentru imunitatea copilasului tau deoarece are o valoare nutritiva foarte ridicata. Acesta contine atat vitamine (vitamina D si E, acid folic si vitaminele B), cat si minerale (fosfor, potasiu, magneziu si zinc).
Se recomanda administrarea de ulei de germeni de grau copiilor mai ales in perioada rece, cand sunt predispusi la raceala sau gripa. Studiile medicale considera ca acesta are rolul si de a proteja muschii, aparatul circulator si plamanii copilasilor.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie