Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

5 remedii naturiste pentru combaterea racelii

Odata cu venirea sezonului rece, apar si boli precum raceala si gripa care pot afecta sanatatea copilasului tau. Ca parinte iubitor, sigur ca te vei gandi la ce tratament vei putea apela pentru a combate virusul sau bacteria care a declansat simptomele bolii la micutul tau.

Studiile au demonstrat faptul ca prin intermediul unui tratament natural, boala poate fi combatuta, fara a afecta insa sanatatea copilasului. Asadar, pentru a lua decizia corecta iti vom oferi cateva remedii naturiste la care ai putea apela pentru imbunatatirea starii generale a puiului tau.

Usturoi

Conform studiului prezentat pe Fox News, usturoiul este unul dintre legumele care ar putea combate raceala, fara a determina efecte secundare care sa afecteze sanatatea micutului. Luand in considerare ca acest are un gust intepator, este foarte posibil ca prichindelul tau sa il refuze, motiv pentru care noi iti recomandam sa il introduci in diverse feluri de mancare, astfel incat gustul sa fie diminuat. Totusi, daca copilasul tau poate sa manance usturoi crud, este foarte bine deoarece introdus in diferite preparate el isi mai pierde din proprietatile antibacteriene si antifungice.

Sirop de soc

Sucul este recomandat pentru a trata raceala la copii deoarece florile sale sunt bogate in antocianine si flavonoide care au proprietati antioxidante, necesare pentru ameliorarea starii micutului. De aceea este recomandat administrarea siropului de soc copilasilor pe parcursul racelii. Totusi, trebuie sa ai grija ca acest sirop sa fie natural si sa nu contina aditivi sau arome naturale, deoarece in acest caz vei putea determina efecte negative asupra organismului.

Vitamina C

Aceasta vitamina este foarte importanta pentru sistemul imunitar, motiv pentru care este recomandat sa fie administrata pe perioada racelii. Asadar, daca micutul tau a racit, este indicat sa introduci in regimul sau zilnic, alimente bogate in vitamina C precum lamaie, varza, brocolli etc.

Miere

Pentru a combate simptomele racelii, precum durerea in gat, iti recomandam sa ii dai micutului tau cate 2-3 lingurite de miere. Cercetarile medicale au demonstrat faptul ca mierea este foarte sanatoasa pentru organism, motiv pentru care este indicata consumarea acesteia pe tot parcursul anului. Totusi, trebuie sa stii ca la anumite grade (peste 40 grade Celsius), acest aliment poate produce substante toxice, care afecteaza sanatatea. Asadar, inainte de a indulci ceaiul, te sfatuim sa astepti cateva minute sa se raceasca putin.

Ulei din nuca de cocos:

Medicii recomanda uleiul de cocos deoarece acesta contine o cantitatea ridicata de acid lauric care are proprietati antimicrobiene. Asadar, poti sa introduci acest ulei in mancare, ceai sau poti chiar sa incerci sa il administrezi simplu acest ulei copilului tau pentru a-i intari sistemul imunitar si pentru a-l ajuta in procesul de vindecare.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie