Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Tort raw cu lime si lamaie

Pentru a prepara crusta tortului, amesteca nucile, migdalele si curmalele intr-un robot de bucatarie pana cand obtii o compozitie omogena, usor maleabila.

Pune pasta obtinuta intr-o tava cu margini detasabile si intinde-o pe fund. Acopera tava cu folie de plastic si pune-o la frigider pana cand pregatesti cremele.

Pentru a pregati prima crema, pune in blender sau in robotul de bucatarie caju, 1 cana lapte de cocos, sucul de la cele 2 lamai si amesteca bine.

Curata banana, tai-o rondele si adauga peste compozitie. Mixeaza bine si adauga 3 linguri de sirop de artar, un praf de sare si 3 linguri de ulei de cocos. Amesteca pentru alte 10 secunde.

Pune jumatate din crema de lamaie peste crusta pe care ai pus-o in frigider, iar cealalta jumatate pune-o intr-un bol pe care-l vei acoperi cu folie de plastic si-l vei lasa sa se odihneasca in frigider.

Pentru a obtine crema de lime, pune in blender avocado curatat si taiat cubulete, sucul de la cele 2 lime, fulgii de cocos si 3-4 linguri lapte de cocos. Mixeaza bine, dupa care adauga 3 linguri de sirop de artar si 1 lingura ulei de cocos. Amesteca pentru alte 10 secunde.

Toarna crema de lime peste crusta acoperita cu crema de lamaie. Ultimul strat al tortului ar trebui sa fie cel de lamaie (crema care ti-a ramas si ai lasat-o sa se odihneasca in frigider).

Tortul trebuie lasat in frigider pentru 3-4 ore inainte de servire (daca este posibil lasa-l sa se odihneasca toata noaptea).

Inainte de servire, presara fulgi de cocos peste tort.

Pofta buna!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie