Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Supa de pui cu legume

Pentru inceput, spala fasolea si pune-o in apa rece pentru cel putin jumatate de ora.

Spala carnea de puiut si inlatura pielea daca nu ai facut deja acest lucru. Taie apoi carnita cubulete de dimensiuni potrivite. Amesteca intr-un bol faina cu putin piper, patrunjel si cimbru si trece cubuletele din carne prin acesta, atat cat sa se imbrace intr-un strat subtire de compozitie.

Ceapa si usturoiul se maruntesc, iar morcovii, pastarnacul si telina se taie cubulete sau fasiute, dupa preferinta.

Intr-o oala inalta, mai mare, pune uleiul la incins si se adauga ceapa, usuroiul, telina si puiul. Ingredientele se lasa in oala la sotat, timp de 4-5 minute, suficient ca aromele si culorile sa se imprieteneasca.

Adauga apoi apa, morcovii, pastarnacul si fasolea si amesteca bine pentru ca toate ingredientele sa se amestece. Dupa ce le-ai ametit 2-3 minute adauga frunzele de dafin, acopera oala cu un capac si lasa-le sa se odihneasca timp de 20 de minute la foc mediu.

Adauga sare de mare neiodata si piper dupa gust (daca micutul tau este mai maricel si a trecut de varsta de 1 anisor).

Verifica intre timp cu o furculita daca legumele s-au fiert si cand sunt suficient de gatite ia oala de pe aragaz. Scoate frunzele de dafin si presara putin patrunjel maruntit deasupra.

Pofta buna!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this