Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Supa de legume

Se ia o ceapa sanatoasa, un catel de usturoi tinerel si cateva fire fragede de patrunjel. Cartofii se taie cubulete, iar morcovii zvelti si telina supla rondele.

Intr-o oala cu fundul mai gros pune uleiul si lasa-l sa se incinga,dupa care adauga ceapa, usturoiul, morcovii, cartofii si telina.

Lasa legumele sa se zfaraie si sa se dezmierde pentru 2-3 minute si adauga apa rece. Dupa aproximativ 7-8 minute poti adauga frunzele de patrunjel si cimbru si sa le amesteci intr-un dans. Acopera oala cu un capac si lasa compozitia sa fiarba la foc mic timp de 1 ora.

Dupa ce s-a fiert, lasa supa sa se raceasca pentru cateva ore si strecoar-o apoi cu ajutorul unei site. Poti sa i-o dai puiutului tau strecurata si tot in aceasta forma poate fi folosita si pentru prepararea altor mancaruri (supa crema de rosii de exemplu).

Daca micutul tau este mai mare deja si nu agreaza gustul legumelor necondimentate, poti adauga putina sare.

Legumele fierte pot fi zdrobite intr-un blender sau cu ajutorul unei furculite. Adauga apoi peste ele o cantitate din supica strecurata si ai obtinut o supa crema de legume delicioasa!

Pofta buna!

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie