Incalzeste cuptorul la 200 grade C.
Spala bine cartofii si taie-i cubulete. Pune-i apoi intr-un bol si amesteca-i cu uleiul de cocos si sare dupa gust.
Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune cartofii in aceasta. Tava trebuie sa stea la cuptor pentru 30-35 de minute, pana cand devin moi si capata o culoare frumoasa.
Intre timp, spala varza de Bruxelles si tai-o fasii marunte, incepand de la codita spre varf. Pune varza intr-un bol.
Intr-un bol separat, pune uleiul de masline, otetul balsamic, putina sare si piper. Amesteca bine si, inainte de a pune dressing-ul optinut peste salata nu uita sa agiti putin bolul in care este acesta.
Scoate cartofii din cuptor si lasa-i sa se raceasca. Intre timp, razaleste cascavalul sau taie-l cubulete.
Dupa ce cartofii s-au racit, pune-i peste varza de Bruxelles. Adauga nucile si amesteca.
In final, pune dressing-ul din otet si ulei de masline. Amesteca din nou si presara cascaval dupa gust.
Pofta mare!