Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Salata din cartofi dulci si varza de Bruxelles

Incalzeste cuptorul la 200 grade C.

Spala bine cartofii si taie-i cubulete. Pune-i apoi intr-un bol si amesteca-i cu uleiul de cocos si sare dupa gust.

Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune cartofii in aceasta. Tava trebuie sa stea la cuptor pentru 30-35 de minute, pana cand devin moi si capata o culoare frumoasa.

Intre timp, spala varza de Bruxelles si tai-o fasii marunte, incepand de la codita spre varf. Pune varza intr-un bol.

Intr-un bol separat, pune uleiul de masline, otetul balsamic, putina sare si piper. Amesteca bine si, inainte de a pune dressing-ul optinut peste salata nu uita sa agiti putin bolul in care este acesta.

Scoate cartofii din cuptor si lasa-i sa se raceasca. Intre timp, razaleste cascavalul sau taie-l cubulete.
Dupa ce cartofii s-au racit, pune-i peste varza de Bruxelles. Adauga nucile si amesteca.

In final, pune dressing-ul din otet si ulei de masline. Amesteca din nou si presara cascaval dupa gust.

Pofta mare!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie