Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Salata de vara cu quinoa

Clateste quinoa sub un jet de apa rece si scurge-o bine. Pune intr-o tigaie adanca sau intro oala quinoa, un praf de sare si apa (la 2 cani de quinoa, 3 cani de apa).

Lasa oala la foc mare pana cand apa da in clocot si apoi da ochiul de la aragaz mic. Lasa quinoa sa fiarba la foc mic, acoperita cu un capac, pentru 13-15 minute, pana cand apa din oala s-a eliminat.

Opreste focul si lasa quinoa sa se odihneasca pentru 5 minute acoperita. Apoi, cu ajutorul unei furculite, amestec-o pentru a o aduce la viata si las-o la racit.

Daca nu folosesti fasole din conserva, pune fasolea la fiert intr-o oala cu un praf de sare. Dupa ce aceasta s-a fiert, las-o sa se raceasca.

Pana cand fasolea si quinoa se fierb, pregateste legumele. Curata ceapa, spal-o si marunteste-o bine. Spala apoi rosiile si taie-le in jumatati.

Pregateste dessingul pentru salata intr-un bol mic: amesteca otetul balsamic, uleiul de masline, mustarul, putina sare si piper.

Dupa ce quinoa s-a racit, pune-o intr-un bol mare si pune peste ea porumbul si fasolea. Amesteca bine si adauga busuiocul si rosiile. La final, toarna peste legume dressingul si amesteca bine.

Pofta mare la sanatate!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie