Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Pui umplut cu broccoli si cascaval

Pentru inceput incalzeste cuptorul la 250 grade C.

Intr-o oala, pune apa cu un varf de sare la fiert. Dupa ce da in clocot, pune bucatelele de broccoli si lasa-le la foc mediu timp de 5-6 minute.

Spala carnita de pui si taie pieptul pe lungime, file (nu mai gros de 0.5cm). Asezoneaza fiecare felie de carne cu sare de mare neiodata si putin piper.

Intr-un bol mic pune oul, apa si un praf de sare si bate-le bine. Pregateste-ti apoi un spatiu de lucru astfel: intr-o parte farfuria cu pieptul de pui, cascavalul, broccoli si scobitorile, urmate de bolul cu ou, un bol in care ai pus pesmetul si la final o tava tapetata cu hartie de copt.

Pe fiecare bucata de piept aseaza o bucatica de cascaval (potrivita, cat sa nu depaseasca marginile puiului) si cateva bucatele de broccoli. Ruleza apoi bucatica de carne si prinde-o la final cu o scobitoare, astfel incat sa nu se desfaca. Trece fiecare rulou prin ou, apoi prin pesmet si bune-le la final in tava.

Dupa ce ai terminat cu toate rulourile, pune tava in cuptor si lasa-le pentru 25 de minute, timp in care sa se rumeneasca.

Rulourile se servesc reci sau calde, cu sos proaspat de iaurt sau cu orice sos pe care puiutul tau il iubeste.

Pofta buna!

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie