Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Pui cu legume

Ceapa se curata de coaja si se taie marunt, dupa care se pune intr-o tigaie adanca sau intr-o oala, alaturi de usturoiul care, odata curatat, trebuie doar zdrobit. Morcovii, cartofii si dovlecelul se curata si se taie cubulete.

Spala apoi bine carnita de pui, curat-o de piele si tai-o cubulete mici, potrivite pentru varsta puiului tau.

Pune la calit ceapa si usturoiul in uleiul de cocos, atat cat sa se rumeneasca si sa te imbete cu aroma lor. Adauga apoi morcovii si lasa-i sa se rasfete in tigaie timp de 1-2 minute.

Pe patul de legume aburinde pune apoi puiul si lasa-l sa se parfumeze, in timp ce amesteci. 3-4 minute vor fi suficiente pentru ca el sa se obisnuiasca in tigaie. Adauga peste mancarica dovlecelul, cartofii si o cana de apa si amesteca bine. Lasa totul la foc mediu timp de 4-5 minute, pana cand apa a mai scazut.

Daca ai preparata acasa supa de legume, pune peste mancarica 175 ml supa, iar, daca nu, poti folosi apa. Acopera tigaia sau oala cu un capac si lasa alimentele la foc mediu timp de 25 de minute. Pentru a te asigura ca s-au gatit, incearca-le cu o furculita din cand in cand.

La final adauga cateva frunze maruntite de busuioc proaspat. Daca puiutul tau este mai mic, poti sa mixezi compozitia intr-un blender pentru a obtine un pireu gustos. Daca micutul este mai mare, poti sa pasezi putin legumele sau sa-i servesti mancarica in forma in care o iei de pe aragaz.

Pofta buna!

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie