Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Pompa san - Care este cea mai potrivita?

Fie ca sunteti o mama care planuieste sa se intoarca la lucru, fie doriti sa va lasati copilul cu un babysitter din cand in cand, diverse modele de pompe san pot fi utile in ambele cazuri. Inainte de a cumpara o pompa san, interesati-va de tipurile existente pe piata si focalizati-va atentia catre cele care ar putea fi potrivite in functie de nevoile dumneavoastra.

Pompa de san spectra

Cum o folositi si unde?
Daca planuiti sa va intoarceti la lucru si doriti sa continuati sa alaptati, veti avea nevoie de o pompa de san mai puternica. In acest caz este mai indicat sa folositi o pompa de san electrica. Daca nu va puteti permite din cauza pretului piperat, puteti apela la o pompa manuala sau una pe baza de baterii, acestea fiind mai accesibile. Daca sunteti o mamica activa si mai si calatoriti, atunci o pompa de san usoara si portabila ar fii o alegere potrivita, in orice caz daca va doriti sa il alaptati pe cel mic trebuie sa fiti atenta la achizitioanarea celui mai potrivit produs pentru dumneavostra.

Pompe manuale

O pompa de san manuala portabila este o optiune ieftina pentru mamicile care se mulg cel putin o data pe zi. Dezavantajul acesteia fata de pompele de san electrice este efortul depus de mamica, precum si lipsa eficacitatii in cazul in care se foloseste zilnic, intrucat o pompa de san manuala este destinata pompatului ocazional.

Pompa de san manuala

 

Pompe pe baterii

Popularitatea acestora este mai scazuta fata de alte pompe san manuale sau electrice, si nu sunt adesea recomandate de catre medici.

Pompe san electrice

Acestea sunt de obicei folosite de catre mamici care intentioneaza sa se intoarca la lucru. Acest tip de pompa san electrica extrage laptele matern de la ambii sani simultan, imitand alaptarea propriu-zisa a bebelusului, asigurand pompat igienic si suficient lapte. Cele mai populare pompe electrice includ si adaptor, geanta pentru transport termoizolatoare sau biberoane suplimentare, etc. Dezavantajul acestora este pretul ridicat.

Pompa de san electrica

 

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie