Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Piure cu pui si caise

Inainte de prepararea piureului trebuie sa pregatesti fructele si legumele. Curata ceapa si usturoiul si marunteste-le bine. Curata apoi marul, taie-l in sferturi si scoate samburii. Apoi taie-l fasiute. Curata morcovul, spala-l si taie-l rondele. Dupa taie dovleacul si caisele cubulete.

La fel ca de fiecare data cand pregatesti mancarica si folosesti carne, este important sa speli bine, sub un jet de apa rece, pietul de pui. Astfel te asiguri ca-i oferi celui mic doar ce este mai bun si mai sanatos pentru el. Dupa, taie carnita cubulete mici si las-o sa se odihneasca pe farfurie pana cand ii vine randul sa fie gatita.

Pune intr-o oala potrivita uleiul de cocos si pune oala pe foc. Cand uleiul s-a incins, adauga ceapa si usturoiul si caleste-le pentru 1 minut. Pune apoi in oala morcovul, dovleacul si caisele si amesteca bine pentru 1-2 minute. Adauga apoi merele, apa si puiul si amesteca.

Acopera oala cu un capac si lasa ingredientele sa fiarba pentru 15-16 minute, pana cand s-au inmuiat si sunt pregatite pentru piure. Ia oala de pe foc si lasa mancarica sa se odihneasca pentru 5 minute.

Pune toata compozitia din oala in blender si mixeaza bine, pentru 2-3 minute, in functie de puterea blenderului pe care il ai acasa. Piureul poate fi servit imediat dupa preparare sau poate fi pastrat in frigider, intr-un recipient de sticla, timp de 1-2 zile. Daca iti doresti sa pregatesti o cantitate mai mare, acest piure se pastreza cu succes in congelator, deci poti linistita sa iti faci provizii.

Sfat: O modalitate buna de a-l obisnui pe cel mic cu texturile diferite, daca acesta este mai maricel, este sa pui in blender doar jumatate din mancarica obtinuta, cealalta jumatate urmand sa fie maruntita fin, cu un cutit.

Amesteca apoi compozitiile si lasa-l pe cel mic sa experimenteze si sa savureze mancarica lui delicioasa!

Pofta buna!

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie