Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Oua de Paste ceracolorate

Daca te incanta ideea de a-l lasa pe cel mic sa incerce sa picteze ouale de Paste singur, insa ai anumite retineri cand te gandesti la manutele, hainutele si cine stie ce alte lucruri colorate in diversele culori care ar fi trebuit sa ramana doar pe oua, am o veste buna. Si micutul tau poate sa “incondoieze” fara nici o problema unu, doua sau chiar mai multe oua, iar rezultatul va fi cu siguranta peste asteptari.

Pentru a pregati atelierul de creatie ai nevoie de oua proaspat fierte si inca calde, creioane cerate si suport de carton pentru oua (obtional).

Cu siguranta intuiesti deja care este procedura si realizezi cat de simplu poti avea in cosul cu ouale de Paste si opera micutului tau.

Desi ar fi fost mai de efect ca ouale sa fie cat mai fierbinti pentru ca sa se topeasca mai repede creioanele cerate si sa lase urme mai groase si mai intense, am preferat sa las ouale sa se raceasca un pic astfel incat sa poata fi tinute in manuta. Desi fiecare copil avea suport de carton pentru ou, era de asteptat ca atunci cand il decoreaza sa si puna mana pe el instinctiv. Si daca stau sa ma gandesc mai bine, au tinut oul mai mult in mana decat in suport. Pacat doar ca ouale s-au racit intr-un timp relativ scurt (10-15 minute) si nu au mai putut fi pictate cu succes decat daca le-as fi reincalzit, lucru de care cei mici nu ai mai avut chef. Asa ca pentru anul asta ne-am multumit doar cu trei oua pictate de trei pitici (3, 4 si 5 ani – fiind Pastele s-a unit familionul si ne-a ajutat si verisoara Clara)

Oricum, cu siguranta vom repeta aceasta activitate si la anul. Ouale facute de cei mici ieseau in evidenta foarte frumos pe langa restul oualor din cosulet, si cei mici au fost foarte madri de opera lor.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie