Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Olita Inteligenta, prima olita din lume care „ vorbeste” , rezultatul a 2 ani de cercetare si dezvoltare

 

Cifrele sunt incontestabile: comparativ la anii 50, copiii sunt acum cu un an de zile mai tarziu invatati la olita si acest lucru se datoreaza in principal confortului scutecelor de unica folosinta.

Pentru a ajuta parintii  unul dintre liderii pietei produselor pentru copii - a lansat Inteligent Potty, prima olita care permite parintilor sa inregistreze un mesaj personal, motivant pentru copilul lor.

Acest produs  inovator combina recompensa, designul si confortul.Comoditatea oferita de pampers si-a pus amprenta asupra varstei la care copiii renunta la scutece, aceasta fiind cu cel putin 12 luni mai produs inaintata decat acum 2-3 generatii.Expertii cred ca acest fenomen de "Evolutia inversata" se datoreaza scuteelor ​​de unica folosinta, care le dau foarte mult copiilor senzatia de senzatie uscata - si schimbarea mentalitatii parintilor. Pentru a-i ajuta pe parinti faca drumul copiilor mai usor  de la scutece la olita, Quax lanseaza acum Intelligent Potty, prima olita cu un modul de inregistrare, care permite parintilor sa "vorbeasca "la copiii lor cu un mesaj personal de fiecare data când folosesc olita.

Olita Inteligenta  va permite sa inregistrati un mesaj de recompensa

Olita muzicala a existat deja - si si-a dovedit virtutile - dar Intelligent Potty face un pas mai departe. De indata ce copilul face la olita sunetul de apa curenta este activat stimuland astfel copilul sa elibereze complet vezica urinara. Imediat ce copilul se ridica in picioare este redat mesajul de incurajare inregistrat in prealabil de adult. "Bravo, Maria !" sau "Buna treaba, Tudor!" "Ai reusit, Ana!". Fiind un mesaj personalizat, copilul va auzi exact numele lui, ceea ce se dovedeste a fi un stimul important.

Olita inteligenta cu inregsitrare vocala este un produs unic care exceleaza in usurinta utilizarii si design. Inainte de a acorda multa atentie inteligentului modul, compania a muncit din greu pentru a obtine un confort maxim,ceea ce este dovedit de designul ergonomic. Spatarul inalt ce confera sprijin suficient pentru spate si cotiera sunt extrem de importante pentru confort si stabilitate.

 

 

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie