Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Olita Inteligenta, prima olita din lume care „ vorbeste” , rezultatul a 2 ani de cercetare si dezvoltare

Deinze (Belgia), 6 septembrie 2012

Cifrele sunt incontestabile: comparativ la anii 50, copiii sunt acum cu un an de zile mai tarziu invatati la olita si acest lucru se datoreaza in principal confortului scutecelor de unica folosinta.

Pentru a ajuta parintii cu olita training, Quax - unul dintre liderii pietei produselor pentru copii - a lansat Inteligentul Potty, prima olita care permite parintilor sa inregistreze un mesaj personal, motivant pentru copilul lor.

Acest inovator - care a fost dezvoltat de Quax in joint-venture cu un sud-coreean companie in aproximativ 2 ani - combina recompensa, designul si confortul.Comoditatea oferita de pampers si-a pus amprenta asupra varstei la care copiii renunta la scutece, aceasta fiind cu cel putin 12 luni mai produs inaintata decat acum 2-3 generatii.Expertii cred ca acest fenomen de "Evolutia inversata" se datoreaza scuteelor ​​de unica folosinta, care le dau foarte mult copiilor senzatia de senzatie uscata - si schimbarea mentalitatii parintilor. Pentru a-i ajuta pe parinti faca drumul copiilor mai usor  de la scutece la olita, Quax lanseaza acum Intelligent Potty, prima olita cu un modul de inregistrare, care permite parintilor sa "vorbeasca "la copiii lor cu un mesaj personal de fiecare data când folosesc olita.

Olita Inteligenta – o alegere inteligenta

Olita muzicala a existat deja - si si-a dovedit virtutile - dar Intelligent Potty o ia chiar cu un pas mai departe. De indata ce copilul se aseaza pe loc, sunetul de apa curenta este activat, care stimuleaza copilul sa elibereze complet vezica urinara. Imediat ce copilul sta in picioare in sus, incepe mesajul personal care a fost inregistrat de mama sau tata. Copilul este felicitat de parinti, ceea ce este un plus de satisfactie si  motivare suplimentara pentru copilul mic.Quax lucreaza de peste 2 ani pe acest produs, in parteneriat cu o companie sud-coreeana. Rezultatul? Un produs unic care exceleaza in usurinta utilizarii si design. Inainte de a acorda multa atentie inteligentului modul, compania a muncit din greu pentru a obtine un confort maxim,ceea ce este dovedit de designul ergonomic. Sprijin suficient pentru spate si cotiera sunt extrem de importante pentru a da copilului un aspect solid, sigur si o senzatie confortabila.

Comanda de aici prima olita din lume care „ vorbeste” >>> bit.ly/2AOQLt1

 

Lasa un comentariu

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | ANPC | SOL

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 0734.195.509
Share this

PROGRAM BLOGGER