Spala capsunile si taie-le bucatele. Pune capsunile intr-un bol si toarna peste ele mierea si otetul balsamic. Amesteca bine si lasa-le sa se odihneasca pentru 15 minute.
Dupa, pune capsunile intr-un blender si adauga peste ele iaurtul si cateva frunzulite de menta proaspata. Mixeaza bine, pentru cateva minute bune, pana cand ai obtinut o compozitie omogena si frunzele de menta sunt maruntite.
Toarna compozitia in formele speciale pentru inghetata (daca nu ai poti sa folosesti pahare de plastic) si infige in fiecare forma cate un betisor pentru inghetata. Lasa compozitia la congelator pentru aproximativ 4-5 ore, dupa care serveste-o cu toti prietenii.
Compozitia pentru inghetata poate sa fie pusa la congelator si intr-o caserola, astfel incat sa fie servita in pahare sau in castronele, dar timpul de congelare trebuie sa fie mai mare in acest caz: pana la 6-7 ore.
Pofta buna!