Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Dovlecei umpluti

Spala orezul sub un jet rece de apa si pune-l la fiert, la foc mic, intr-o oala potrivita.

Intre timp, spala bine dovleceii si lasa-i sa se scurga de apa. Taie partea de sus de la fiecare dovlecel si scobeste miezul acestora.

Spala apoi ciupercile si caleste-le intr-o tigaie, cat sa mai lase din apa. Daca folosesti ciuperci din conserva, scurge-le bine de apa.

Dupa ce orezul s-a fiert, pune-l intr-un bol si adauga peste el ciupercile maruntite, coriandrul maruntit bine, rosiile uscate taiate cubulete si amesteca bine. La final asezoneaza cu sare de himalaya sau sare de mare si piper. Este important sa folosesti doar aceste doua tipuri de sare pentru a evita ca sanatatea micutului tau sa fie afectata.

Umple fiecare dovlecel cu o cantitate potrivita din amestecul obtinut si pune-i in vasul pentru prepararea mancarii cu aburi. Lasa-i sa se gateasca pentru 15 minute si scoate-i apoi pe farfurii.

Poti sa-i servesti cu putina crema de tofu sau pur si simplu asa, dupa preferinte.

Pofta buna!

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie