Pune intr-un bol laptele de soia si sucul de lamaie. Amesteca si lasa compozitia sa se odihneasca pentru 5-10 minute.
Ia un alt bol si pune semintele de in. Toarna peste acestea apa fierbinte si lasa-le sa stea pentru 5-10 minute, panp se umfla.
Adauga peste laptele de soia semintele de in si uleiul de cocos si amesteca bine.
Ia apoi un bol mediu si pune in acesta faina, malaiul, zaharul, un praf de sare si praful de copt. Amesteca ingredientele uscate apoi cu ingredientele umede combinate anterior. Amesteca bine si la final pune si afinele. Daca ti se pare ca ai obtinut o compozitie prea groasa, mai adauga putin lapte de soia.
Incalzeste bine o tigaie. Cand aceasta este incinsa, unge-o cu putin ulei de cocos si pune, cu ajutorul lingurii, cate o cantitate potrivita de compozitie in tigaie. Gateste pe fiecare parte clatita pentru 2-3 minute, pana cand observi ca s-a rumenit.
La final, presara peste clatite nuci pecan prajite sfarmate si serveste-le caldute, langa un pahar cu laptele tau preferat.
Pofta mare!