Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Decoratiuni de craciun atat de simple si atat de fabuloase

Ne-am apucat sa facem aceste decoratiuni de craciun intr-o dupa amiaza de Decembrie, exact cum am venit de la birou. Si bine am facut pentru ca toata operatiunea a durat mai bine de trei ore si timpul a trecut asa...in zbor. Nici nu mi-am dat seama ca deja e ora 8 seara...si noi nici nu mancasem, iar bucataria arata, cum arata ....

Asadar, pentru a-ti petrece si tu cateva ore minunate in compania copilului tau ai nevoie de faina, sare si apa (+ timp liber si dispozitie pentru distrcatie)

Ingredientele exacte sunt: 2 cani de faina alba, 1 cana de sare fina, 1 cana apa calduta.

Toate acestea se vor amesteca intr-in bol de catre cei mici, si distractia poate sa inceapa.

P.S. Daca tot e vorba de ornamente de craciun, nu ar strica sa existe la indemana si cateva forme gen steluta, clopotel, sau ce va place voua.

Fiind vorba de doi copii, eu am folosit la dublu cantitatile de mai sus si am pus la bataie doua tavi mari de aragaz care nu au fost suficiente pentru intreaga productie de decoratiuni. Am mai pus si tura a doua cu o tava.

Sfat: Incearca sa faci decoratiunile cam de jumatate de centimetru grosime ca sa se usuce mai repede in cuptor fara ca partea de jos sa devina maronie.

In caz ca nu vreti sa risti sa "prajesti" decoratiunile, le poti lasa doar pentru foarte scurt timp la cuptor, si in 24 de ore ar trebui sa se usuce de la sine de tot, daca stau pur si simplu intinse pe tava.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie