Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Cortul lui Robinson Crusoe

Aceasta activitate presupune ca micutul sa traiasca povestea lui Robinson Crusoe chiar in propria sa casa sau chiar si in curte daca afara este cald.

Inainte de a desfasura aceasta activitate distractiva, este indicat sa ii citesti micutului povestea. Daca puiul tau are varsta mai mica, poti incerca o varianta mai scurta a cartii sau chiar sa-i povestesti din memorie.

Avand povestea proaspata in minte, este timpul sa dati frau liber imaginatie si sa incercati sa reconstruiti locul in care traia naufragiatul folosind materiale din casa.

Prinde un cearceaf sau o paturica astfel incat sa ii construiesti copilului un cort. Te poti folosi de diverse obiecte de mobilier ca suport pentru patura sau cearsaf. Cu cat este mai mare si mai putin grea patura, scade riscul sa se prabuseasca cortul.

In cazul in care ai plante in interior le poti aseza langa cort pentru a-i oferi copilului senzatia ca este chiar in insula lui Robinson Crusoe. Vei putea observa cum copilul tau iti va prezenta o multitudine de idei pentru a transpune in realitate povestea.

Animalele de jucarii vor fi si ele binevenite pentru a intregi peisajul.

Daca ai unul sau chiar mai multi copilasi cu varsta mai mare de 4-5 ani, cu siguranta trebuie sa le dai doar ideea de a reconstrui lumea lui Robinson Crusoe si de restul se vor ocupa ei. Probabil doar iti vor cere din cand in cand diverse lucruri pentru a-si intregi peisajul.
O astfel de aventura ii poate tine ocupati pe cei mici lejer 2-3 ore si daca participi si tu ca parinte va fi si mai distractiv.

Dar daca doresti sa fie un colt rupt totusi dintr-un basm cu printi si printese, poti achizitiona un cort de joaca pentru copii .

Cort copii stil indian Teepee Tent Kidizi Animals Mint

Tip. Adauga un pic mai mult dinamism actiunii si provoaca-l pe cel mic sa mearga in cautarea de hrana. „Hrana” poate fi cu succes reprezentata de fructe ce vor fi strategic plasate de catre tine prin camera. Cel mic va trebui sa le descopere si sa se bucure de un festin bine meritat.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie