Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

De ce este important de cultivat relatia dintre mama si bebelus

Indiferent daca este vorba despre modul in care ii raspunzi puiului atunci cand plange, de limitele pe care le stabilesti sau de modul in care alegi sa te ingrijesti de dezvoltarea celui mic, gradul de implicare si relationare cu micutul este cel care dicteaza alegerile tale si raspunsurile bebelusului.

Importanta relatiei mama - bebelus

Adevarul este ca relatiile pe care o persoana le are cu cei apropiati sau cu cei din jurul ei ghideaza toate actiunile acesteia. In acest sens, meseria de parinte poate sa fie ori un puzzle de sesiuni interminabile de plans si incercari esuate de a ajunge la un punct comun, ori un parcurs logic, in care, fara prea mult efort, copilul accepta deciziile parintelui. Totul depinde de modul in care parintele alege sa relationeze cu cel mic.

Bebelusii sunt extrem de receptivi si se nasc cu un sufletel incarcat de iubire pentru cea mai importanta persoana din viata lor, mama. Indiferent daca ai fost o mamica ce i-a vorbit in timpul sarcinii, care i-a citit povesti sau i-a pus sa asculte melodiile ei preferate sau daca nu te-ai simtit comod facand aceste lucruri, bebelusul tau te va iubi din prima clipa in care il vei tine in brate.

Construirea unei relatii frumoase si benefice intre mama si copil incepe inca din primele saptamani de viata. Bebelusii au nevoie sa se simta iubiti, sa li se vorbeasca, sa fie rasfatati si sa se simta protejati pentru a putea creste si dezvolta intr-un mod sanatos. Din aceasta cauza, te sfatuim sa fii foarte atenta si la acest aspect, extrem de important pentru anii care urmeaza.

In plus, chiar daca esti mereu ingrijorata si preocupata de ingrijirea celui mic, cateva clipe de rasfat si comunicare cu cel mic nu au cum sa nu te ajute si pe tine sa te relaxezi si sa fii mai fericita. In acest sens, specialistii au demonstrat faptul ca mamicile care sufera de depresie post-partum reusesc sa treaca mai usor peste problemele provocate de aceasta si peste trairile neplacute daca relatia cu micutii este una stransa si daca acorda acestui aspect importanta necesara.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie