Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Cum pot sa protejez dintisorii bebelusului

Este foarte important sa incerci sa protejezi dintisorii bebelusului tau, mai ales in aceasta perioada cand nu poate sa se spele inca singur. Trebuie sa stii ca in general, cariile bebelusului apar nu din cauza alimentatiei, ci din cauza cantitatii de mancarica si lichide consumate zilnic. Din aceasta cauza, este recomandat sa incerci sa limitezi numarul meselor care contin alimente dulci la nu mai mult de 4 pe zi.

Aceste mese includ si fructele uscate care au un continut mare de zahar si sunt lipicioase. Astfel, daca vrei sa-i dai puiului o gustare intre mese, alege legume sau o bucatica de branzica.

Sfaturi pentru sanatatea dentitiei bebelusului tau

  • Ofera-i puiului tau doar lapte matern sau praf si evita laptele aromatizat pe care il poti achizitiona din magazine
  • Incearca sa-l obisnuiesti pe bebe sa bea din canita speciala pentru bebe dupa ce a trecut de varsta de 6 luni si, dupa ce a implinit un anisor, incepe sa-l dezobisnuiesti de sticluta
  • Invata-l pe bebe cu o alimentatie sanatoasa, bogata in fructe si legume proaspete si evita sa ii pui zahar in mancare
  • Daca obisnuiesti sa-i dai celui mic mancarica deja pregatita, citeste intotdeauna pe borcanel ingredientele si asigura-te ca aceasta nu contine zahar
  • Daca puiul tau are nevoie de medicamente, alege varianta care nu contine zahar, chiar daca aceasta este mai neplacuta la gust.

Aminteste-ti ca bebelusii invata prin repetitie si ca trebuie obisnuiti, de la o varsta frageda, cu bunele obiceiuri in ceea ce inseamna igiena. Pana in momentul in care puiul isi poate avea singur de grija, tu, ca parinte, esti responsabil pentru cresterea sanatoasa si dezvoltarea armonioasa a lui. Asigura-te, astfel, ca si dintisorii primesc ingrijirea de care au nevoie, chiar de la aparitia primului semn alb in gurita.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie